SLM Stockholm kan per september 2022 redovisa 952 medlemmar. Medlemsantalet har därmed flerdubblats sedan Covid-pandemin slog till och klubben tvingades att hålla stängt under en längre tid.

Föreningen som drivs helt ideellt har öppet onsdagar, fredagar och lördagar och dessutom hålls ett antal special-evenemang varje månad.

I samband med at apkopporna nått även Sverige valde klubben att inför Stockholm Pride stänga sina ”utlevnadsutrymmen”. Dessa kommer fortsatt hållas stängda fram till mitten av september för att invänta att vaccinationen kommer igång i Sverige.

På fredag 10 september släpps även biljetterna till SLM Stockholms årliga fest Baltic Battle.

På föreningens hemsida finns information om kommande evenemang, inkluderat en kurs i BDSM, Bears Together-fest och Pups-sektionen som återstartar sina träffar. En gemensam fest med Dekadance kommer även hållas i oktober, en gammal tradition med samarbete mellan olika fetisch-klubbar som därmed återupptas.

I ett medlemsutskick efterlyses fler volontärer som kan hjälpa hålla SLM Stockholm öppet, något de hittills lyckats med genom att inte en gång sedan klubben flyttade till Wollmar Yxkullsgatan behöva hålla stängt på grund av brist på personal. Men nu efterlyses alltså nya medarbetare som vill hålla klubben kokande!