Limbo blir en helt ny klubb som låter dj:sen spela med friare tyglar.
– På Candy var det lite mer inrutat med hits/schlager på stora golvet, och RnB och Soul på BonBon-golvet. Här får våra dj:s mer frihet att sätta sin prägel på dansgolven. Vi vill få in mer av musiken som ligger på listorna och spela mindre retro, säger Bernhard.

Limbo kommer att ha två dansgolv, Mainfloor Front of House, där det fokuseras på lättillgänglig house, discohouse tech/house och hands in the air. Makkan, Pamela och Bernhard själv är huvud-dj:s där.
Det andra golvet, Backroom,  ligger nära entrén och i direkt anknytning till en av barerna. Där blir det mer listhits och pop. Där spelar Makkan, Alex DuWall och Jonake.
– Musiken ska vara up to date, och man ska bli överraskad från en fredag till en annan. Schlager och Mello-grejen känns lite uttjatad, men vi förbjuder inte någonting. Är Mello-hitsen på listorna så spelas dom.

Limbo kommer att ha en högre åldersgräns än Candy,  23 år.
– Att vi höjer den beror på att vi tappade en stor del av våra gäster när vi körde med låg åldersgräns på Candy. Det kom in många yngre och det gjorde att vi i längden tappade den äldre publiken. Och det blev svårt att ändra i ett koncept som Candy mitt i, så när vi nu startar nytt sätter vi nya ramar.

Limbo är en gayklubb men vill för den sakens skull inte exkludera. Alla är välkomna.
– Men gaysen vill ha tillbaka sina gayklubbar. Det är jättebra med uppblandad publik, men vi märkte att det gjorde att vissa gäster inte gick till oss längre.  På King Kong har vi mer gay, en äldre publik och en helt annan dynamik, och det är lite dit vill vill hitta, säger Peter.

Öppettiderna blir 23-04 och priserna i barerna kommer att vara jämförbara med vad det kostar på exempelvis King Kong, som Peter framgångsrikt driver med maken Erik på lördagar.

Att det blev den här lokalen beror på flera faktorer. Den ligger väldigt centralt vid Fridhemsplan med både buss 3 och 4 som har hållplatser precis utanför, samt tunnelbanestation Fridhemsplan precis intill. Ägaren till lokalen har varit öppen för alla av duons förslag inför inglytten och lokalen har byggts om, med nya färgsättningar, nya dj-bås och barer.
Personalen som vi känner igen från Candy följer i mångt och mycket med så det blir bekanta ansikten i såväl entré och barer som i dj-båsen.
– Man ska känna sig hemma, säger Bernhard.

Lokalen är dessutom mindre och kan lättare ge en intimare känsla än Candy, som var en väldigt stor arena att fylla fredag efter fredag.
– Rent generellt downsizar klubbarna nu och folk efterlyser tightare lokaler. Att tränga ihop sig är bra, det funkar ju bra på King Kong. Det är då man får den där partykänslan, säger Bernhard.

För ett par år sedan låg en annan gayklubb på samma adress, men killarna hoppas att publiken ska se Limbo som ett helt nytt ställe.
– Vår klubb kommer kanske sättas i relation till det tidigare stället. Men vi hoppas att publiken tänker nytt. Vi har gjort om mycket. Vi vill förmedla att vi genomfört förändringar och en koncept som våra gäster ska gilla, säger Peter.

Redan under premiärkvällen är Jackie tillbaka som värdinna och Reine & Admira Thunderpussy kör dragshow. Framöver finns fortsatta planer på att jobba mer med dragshow och bjuda in artister framöver.