Nu på Skärtorsdag startar en nu månadsklubb i Stockholm! Liq på Lästmakargatan 8, ser till att det blir fest en gång i månaden. Bakom satsningen står Andreas Karlsson, Sofia Kärnestam och Fredrik Wallberg.

Varför startar ni en månadsklubb?
– Vi kände att vi ville starta något som är speciellt och som inte är tillgängligt flera dagar i veckan, på så vis så kan vi satsa stort och göra varje fest unik. Det här är helt klart ett event att längta efter och se fram emot varje månad!

Fyller ni ett tomrum i nattlivet som inte finns?
– Det finns ju gayklubbar i Stockholm redan, men vi känner att det behövs någonting nytt och fräscht mitt i smeten. Vi har receptet på succé och vet vad som önskas.

Vad är er inriktning?
– Vi riktar oss till alla homo, bi, trans, queer och deras vänner!

Vilken typ av musik kommer ni spela?
– Musiken på stora dansgolvet kommer att vara house/hits och där spelar DJ Erixo som resident DJ. Sedan kommer det lilla dansgolvet på premiären ha dancehall/hiphop/RnB, men där kommer det variera med DJ och musik från månad till månad. Under premiärkvällen går vi däremot all in och då spelar inte bara Dj Erixo utan även Gunn Lundemo, Dj Inca, Anthon G och Alex Line.

Vad innebär ”riktigt bra priser” i baren?
Prime time i baren fram till 23, detta betyder bland annat:
– Drinkar 79 kr
– Öl 45 kr
– Shots 59 kr mm

Något högre pris efter 23:00. Men sedd kör vi flaska Cava 300 kr hela kvällen alla kvällar och en flaska vitt 200 kr hela kvällen alla kvällar.

Vem skulle ni helst vilja se i vimlet på öppningskvällen?
– Under premiären vill vi fylla stället med glada och festsugna människor, både gamla och nya ansikten! Fantastiskt kul skulle det vara om Stockholms vackra dragqueens vill festa loss hos oss då vår egen Miss Diva Delicious kommer dansa loss i meterhöga klackar.