En av världens snyggaste (och mest talangfulla) bögar, Matt Bomer, besökte i veckan den bästa talkshowen som finns, Watch What Happens Live. Den extremt skojiga pratshowen med silverfoxen Andy Cohen hittar alltid kul sätt att få ur sina gäster härliga sanningar och överraskande bikter. Och mötet med Matt Bomer var inget undantag. Självklart gjorde Andy ”Does It Give You a Boner, Bomer” med Magic Mike-skådisen. Där fick vi bland annat veta att Matt Bomer får stånd av såväl rollspel som ”Daddies”. Kolla in utfrågningen här!

Som ni vet så har Donald Trump fortsatt att vara ett ärkesvin och förbudet mot transpersoner inom militären har fått igång amerikanska HBTQ-kändisar ordentligt. Ellen och Caitlyn Jenner twittrade både ut att de är starkt emot detta beslut:


…nu kanske också Caitlyn äntligen tar tillbaka sin stöd för Donald Trump?

Och angående det: talkshowvärden Jimmy Fallon tog hjälp av komikern Patti harrison, själv transkvinna, för att bryta ner den amerikanske presidentens idiotiska idéer.

Ni har väl inte missat att Tony Irving spelat in en Pridelåt? Let´s Dance-domaren har slagit ihop sina påsar med dansbandet Wizex och bjuder på Vackert så, en klockrent dansbandsdänga komplett med uppmaningen att man ska vara sig själv. Vi älskar och dansar hela helgen till den här. Favoritrad? Oemotståndliga rimmet: ”Vi torkar tårar utan handskar, och om du ursäktar franskan

Och apropå musik. Ni har inte missat att Drottning Elizabeths favvolåt är Dancing Queen? Det avslöjades när brittiske radioprofilen Chris Evans nyligen skvallrade om ett middag han haft med det brittiska kungaöverhuvudet. “Jag försöker alltid att dansa om den låten kommer igång, för att jag är en drottning och jag älskar att dansa”. Självklart Bettan!

En av höstens mest efterlängtade filmer är Call my be your name, som utspelar sig i Italien under 1980-talet och handlar om en amerikansk student som blir kär i en yngre kille som kommer och bor i familjens hus under sommaren. Filmen bygger på en bok och är en av höstens mest efterlängtade filmer. Armie Hammer från The Social Network spelar den äldre killen och den unga snubben spelas av Timothée Chalamet som vissa kanske känner igen från tv-serien Homeland. Hursomhelst, svenskt datum är inte klart än men affischen är det i alla fall och den ser ut så här.

Ni när väl inte missat att Mr Gay 2017 ska utses om exakt en vecka? Kolla bums in kandidaterna i nya QX som kom i veckan:

Avslutningsvis slänger vi in en lek som ni  kan roa er med under fredagskvällen. Porrkungen Tim Kruger vill att hans Instaföljare ska leta auberginen. Kan ni hitta den?
OBS. Om man tittar för länge kan både syn och helg försvinna.

Det var allt! Trevlig helg, Och nu börjar festen!
Nästa vecka är det Pride både i Stockholm och Malmö!