Proffswrestlaren Anthony Bowens kom ut som bi tidigare i år på Facebook. Han skrev senare om sina tankar i en krönika på OutSports och fick massor av fin respons från kollegor och fans. Vad han däremot inte förväntat sig var att hans bisexualitet skulle ifrågasättas.
– Jag trodde det skulle vara mycket mer negativitet kring stigmat att vara en wrestlare som är en del i HBTQ-communityt, men negativiteten kom från folk som ifrågasatte att jag är bi, berättar han.

Många kommentarer i hans sociala medier-flöde handlade om vad det egentligen innebär att vara bi och att han antagligen är bög men bara inte vågar erkänna det.
Bowens säger att han inte alls var medveten om att bisexuella personer utsattes för den här typen av frågor och tycker att det är konstigt att bli ifrågasatt för att han är ihop med en man.
– Du kan dejta eller gifta dig med en kille och vara med honom resten av livet, men det förändrar inte att de känslor jag har. Min uppfattning ändras inte. Och det är anledningen till att det heter HBTQ, bögar, lesbiska, bisexuella…HBTQ-communityt kommer i alla former och storlekar.

Anthony Bowen är idag tillsammans med Michael Pavano och lägger ofta ut bilder på paret tillsammans .