Restaurangen Dodie´s i Texas, USA, bestämde sig för att använda två bilder på Caitlyn Jenner för att skylta dam- och herrtoalett, den ena tagen före hennes könskorrigering och den andra efter.

Det har delat upp internet i två läger. Många kommenterar på restaurangens Facebooksida med hyllningar till initiativet, medan andra beskriver det som en osmaklig kränkning.

– Jag förstår inte vad som är så kränkande. Det visar en bild på en man på herrtoaletten och en bild på en ”kvinna” på damtoaletten. Att ta illa vid sig av det här visar att man letar efter saker att bli kränkt för, skriver en under bilden på Facebook.

– Hade jag sett det här där jag bor hade det varit det snabbaste sättet att förlora mig som kund. Mycket lågt gjort, skriver en annan.

Restaurangen själv har kommenterat toalettskyltningen efter det gick viralt. De menar att bilderna är ett lättsamt sätt att kritisera USA:s ”politiska korrekthet”.

– Vi menade inte att förolämpa någon när vi satt upp Bruce och Caitlyn bilderna toalettdörrarna. Det var bara en lättsinnig gest för att slå tillbaka mot den politiska korrekthet som har tagit stryptag på vårt land just nu, skriver Dodie´s på deras Facebooksida.