Har ni också fastnat för TV4 Plays:s hitta-kärleken-reality Love Island Sverige? Serien, om unga singlar på jakt efter kärleken i ett hus i Grekland, har blivit en succé för TV4 Play och avsnitten streamas friskt på sajten och i appen.

Love Island går i korta drag ut på att killar och tjejer ska hitta kärleken i huset och bilda par och det par som står kvar längst och visar att kärleken håller vinner en summa pengar. Det är inga rävspel alla Paradise Hotel med paktande, och det är inte spritfyllda orgier a´la Ex On The Beach. Love Island tar kärleken på allvar sägs det. Ja, och serien spelas mer eller mindre in i realtid, så tittarna här hemma påverkar hur det går och vilka som ska dejta och så.

Som inbitet fan har jag dock samlat på mig en rad frågor som jag aldrig får svar på.
Som:

1. Hur kan Mathias tatueringar vara exakt lika skarpa?
Frågan jag ställt mig sedan dalmasen gjorde entré. Han har tatueringar över hela kroppen, men alla se ut att vara nygjorda och har exakt samma klara lyster. Inte gör man väl alla tatueringar på en och samma gång? Detta är såå mysko.

2. Har Malin Stenbäck tv-världens slappaste jobb?
Hon dyker bara upp i var tredje program för att ”samla gänget” och 1. Berätta att nån ska lämna huset eller 2. Att nya deltagare ska anlända. Aldrig förr har någon tjänat så mycket på att ha så lite att göra. Men borde hon inte vara brunare efter all fritid på Korfu?

3. Är Sandra Love Islands mest orimliga?
Hon var först supernere i Christian. Sen Mattias. Och nu är det Johan. Är det verkligen så enkelt att falla för killar för Sandra? Eller är hon bara desperat beslutsam att vara kvar i Love Island Sverige till varje pris? Jag är rädd att det är det senare.

4. Visst skulle man inte klara av att se Love Island UTAN berättarrösten?
I början så var jag ”men-jag-klarar-inte-av-honom” men nu är 24-årige Gustav Karlssons ton och tilltal helrätt när man följer Love Island Sverige. Kul, klurig och vass. Love it! Vill ni se honom? Kolla här!

5. Vad är det med dödsgetingarna på Korfu?
Johan har stuckits två gånger och blivit tvungen att lämna huset för att sova på sjukhus i flera dygn efter att ha blivit stucken. Och Niklas fick den mest absurda fläskläppen i TV sedan Kris Jenner semestrade på Maldiverna.

6. Är Markus flasköppning tidernas mest korkade?
Han var charmig som få, men när han försökte öppna en vinflaska genom att bända bort korkbitar med korkskruven tappade jag hoppet om att denna kille nånsin kommer att klara av att bo själv.

7. Varför är man inte lika pepp på ”Viktorin” som man är över ”Niknes”?
Vi har två superkära par i villan men det är nåt som skaver med Viktor och Karin jämfört med Niklas och Agnes. Tittarna har redan uttryckt i programmet att de inte tror på romansen. När appanvändarna svarade på frågan ”Hur många av tittarna tycker att Karin är värd nån bättre än Viktor?” så svarade hela 85 procent att Karin var värd bättre. Och på frågan ”Hur många av tittarna tror att Viktor har riktiga känslor för Karin?” så blev svaret 24 procent! Dessa frågor ställdes till tittarna kort efter Viktors extremt märkliga diss av en av de utkörda manliga deltagarna. Helt ”out of the blue” bestämde sig Viktor för att tala om för Anton att utseendet var hans svaghet (detta blev med sannolikhet anledningen till att Anton kort efter detta checkade ut frivilligt från Love Island). Och när Viktor sedan fick chansen att ta tillbaka sin elakhet så avfärdade han det med att han bara var ärlig.
Det gillade INTE tittarna (och inte jag heller).

8. Hur kunde Jacob hångla med Josefin på planet ner till Grekland?
Åh vad glad man var för att Victoria äntligen hittat någon. Men det var nåt som var för bra för att vara sant med hunkige Jacob. För när nya tjejerna kom in i huset berättade han att han druckit vin på planet och hånglat med nya bruttan Josefin! Hur mycket vin hinner man egentligen med från Arlanda till Korfu?
Sen är det nåt som skaver med honom: Han kollar exakt lika flirtigt på alla brudar när han pratar med dem. Hmm…

9. Hur mycket har man inte ändrat uppfattning om Victoria?
Hon var rätt orimlig när hon gjorde entré med sin överbesprutade läpp och tveksamma klädstil, allt matchat med en lite smådryg attityd i seriens start. Men jäklar vad Vickan vuxit till en tv-favvo av rang. Hennes skratt får den mest buttre att dra på mungiporna och hon är chill, lite naiv och väldigt charmig. Och dessutom verkar hon vara så genuint bra polare med alla i huset, både killar och tjejer. Nu hoppas vi bara att tjejen som säger sig aldrig ha varit kär, blir det.

10. Var Sofi-E och Mathias tv:s mest jobbiga par – någonsin?
Norskan är kanske det mest ältiga och tjuriga som synts i realityrutan, och när hon hängde ihop med iskalle Mathias som bara säger ”det har hänt, gå vidare” om allt så fattar man att det inte var en klockren match. Och när han är så korkad att han dessutom utser henne till den mest falska i huset när hon redan var (orimligt) sur över en annan grej, så insåg vi alla att det var dödsdömt. Visst?

11. Varför är dejterna så snåååååla?
Varför är parens dejter lika fattiga som inspelningslandet självt? Antingen hamnar paren runt husknuten i en liten soffa med typ två chokladbitar och lite billigt grekiskt bubbel. Eller så får de sitta vid ett liten bord på samma plats som det gymmas om dagarna. Hallå, lite mer cash får ”fyran” skicka ner!

12. Kommer det verkligen hålla mellan Agnes & Niklas?
Stackars Niklas som måste stå ut med Agnes härjningar så fort en annan tjej närmar sig honom. Niklas visar gång på gång att han är henne trogen och bara har ögon för henne men det har visat sig att det göms en riktig dramaqueen under de där ENORMA ögonfransarna. I senaste avsnittet börjar Niklas att vackla om han verkligen pappar. Fan, håll ut nu. Det är ju bara ett par veckor kvar.

13. Varför vinner dom inget i tävlingarna?
Ytterligare en orimlig budgetgrej i LIS. Varför får vinnarna ingenting i alla dessa orimliga kyss/kladd/juck-tävlingar? Varför ska deltagarna då anstränga sig?Orimligt sa Bull.