Klubben Escape är tänkt att hållas en gång i månaden i olika lokaler i Stockholmsområdet med olika teman som färgar upplevelsen.
Escape är en mötesplats där man kommer att ha sitt livs upplevelse utan att kännas sig dömd på något sätt. Du kommer att befinna dig en sexig och energigivande miljö som förflyttar dig till en ny dimension  där du kan leva ut dina vildaste drömmar. För att komma in genom porterna så gäller endast en regel : ”Detach yourself”, säger Basem, en av killarna bakom klubben,

Vilka är ni som ligger bakom Escape och vad har ni gjort tidigare?
– Vi är ett gäng vänner som har olika jobberfarenheter och bakgrunder, men liknande intressen. Vi har rest jorden runt och tar med oss väldigt mycket inspiration till Escape.

Vilka riktar ni er till?
– Open-minded människor som är redo att ta emot ” the new party experience”. Vi har valt att lägga ribban högt när det gäller fest, för att överträffa våra gästers förväntningar. När det gäller musiken så kommer det att vara internationella dj:s och vi lyssnar på publiken för att alla ska känna sig delaktiga i våra fester.

Varför behövs Escape?
– Det finns väldigt många klubbar idag som är idag kategoriserade mellan gay och straight, antigen eller, vilket gör det begränsat. Det har saknats det lilla extra och det kommer vi att leverera med nya överraskningar och wow känsla! Vi tar hit festlivet från dom mest populära feststäderna runt om världen. Hos oss kommer  det inte att bara vara fest, utan en upplevelse som man länge kommer att minnas.

Så ni är HTBQ-friendly?
– Vi stöttar alla människor, oavsett sexuell läggning, kön eller bakgrund. Vi vill skapa en atmosfär man inte vill lämna, för musiken för alla samman.

Biljetter här.

Facebook: @escapestockholm, Instagram: @escapestockholm