Vad kommer du göra på 90s-festen?

    – Vad kommer jag inte göra? (skrattar) Jag ska partaja, hoppa upp och ner. Det blir Hello Hey och Rocksteady Love där jag har en rappare och dansare med mig som håller mig sällskap.

När uppträdde du senast med musik?

    – För att vara ärlig så var det 2001 då jag uppträdde efter Eminem på nån festival. Jag har tackat nej så många gånger när dom frågat om 90´s men sen tänkte jag ett varv till och sa okej då. Det kanske är sista gången jag står på en sån här stor scen och sjunger. Plus att jag får återuppleva en underbar era.

Vilka 90-talshits är dina favoriter?

     – Jag var mer rockerchick då så Bon Jovi var en stor favorit. Annars gillade jag Baby One More Time med Britney och Backstreet Boys. Och så klart, svenska Roxette och Ace of Base.

Jag älskar din platta Girl on The Run, har du några favoriter från skivan?

Rocksteady Love är ju chill och Hello Hey blir man glad av, den är sommarfeeling. Jag kom ihåg att Girl on Tthe Run var en passande titel för jag var alltid ”on the run”.Jag kan inte fatta att det är 20 år sedan den kom!

Kom det nån mer musik efter din platta Girl on the Run?

     – I Frankrike kom en cover på Whigfields Saturday Night men sen inget mer.

Du blev aldrig erbjuden Melodifestivalen?

     – Nej, det är inte min grej. Men kan Madonna gör Eurovision så kanske jag kunnat göra Melodifestivalen (skrattar).

Saknar du nåt med 90-talet?

     – Det var så mycket som hände för mig så det är bara positiva minnen. Det är kul att ha fått uppleva tiden innan social media, då vi fick leva igenom allt utan att det fanns bilder och filmer på det.

Du blev förevigad som docka under 90-talet, har du någon själv?

     – Ja, nånstans ligger det ett ex. Men det var ju Playboy som var med och gav ut den så det är inget jag kanske skulle ge vidare till mitt gudbarn direkt (skrattar). 

Om du gjort musik idag hur hade den låtit då?

    – Jag är ju mer inne på cool RnB än den glada popen även om jag gillar sånt också. Hmmm, lite som Ariana Grande med lite mer ”slow beat”.

Så, den 6 juli are you gonna party like it´s 1999?

    – Haha, I will play it by ear. Är det fest så blir det fest!