Love Island Sverige
Vann rätt par? Nja. Det är helt klart kärlek mellan Sofia och Simon och dom är som två urgulliga kattungar ihop. Men det hade faktiskt varit mer rättvist om Jimmy & Lisa eller Anton & Anna vunnit. De har varit fast i den grekiska villan i många veckor och förtjänade prissumman. Men Anton attityd och Lisas kaxighet låg dem i fatet och då fick fina Anna och snygga Jimmy dras med i fallet tyvärr. Sofia är också en sån tv-tjej som ALLA älskar. Det går ju inte att göra annat när hon öppnar munnen och bjuder på det charmigaste dalmålet sedan Gunde slog igenom. Så nja till vinnarna. Och nja till speakerrösten, som jag gillar, och hans skämskuddiga rap-genomgång av säsongen. Det var ett skott som var långt utanför mål.

Men var det nån mer än jag som reagerade på hur Malin Falk Gramer presenterade vinnarna?
det såg ut som att hon verkligen beklagade att det blev så här. Hon såg såå ledsen ut.
Viktigast nu dock: Hakar Cmore/TV4 på Putte nu och filmar hans försök till att finna nåd hos Sabrina? DET vill man ju se.

Paradise Hotel
Vilken ljuvlig jobbig vecka i Mexiko! Josie visade sina rätta färger och ledsnade på Camillas tonårscrush på Marcelo. Bråket mellan dem var underbar tv. Utser dem redan nu till ett nutida Krystle & Alexis för er som var med in the good ol´days. Att bråket sedan kröntes av att Marcelo för första gången visade lite känslor och bara satt med tom, tårig blick på trappavsatsen var grädde på moset. Att Theo däremot började tjura… Alltså, vilken tönt han är. Hans tunga är brunare än dyngan som kommer ur hans mun av allt rövslickande. Jag fullkomligt hatar ”wolfpack”-gänget och vill ha ut allihopa bums. Totalt onödigt också att få tillbaka tråkiga Fimpen, men jag gissar att de spar på Jeppe lite till.
Det är också kul att se hur liten realityvärlden är när Josies Bachelor-polare Jessica kom in denna vecka. Jessica var en färgstark deltagare där, och det blir kul att se hur hon står sig här.
Men som sagt, jobbig vecka och jag HATAR att min favorit Jennifer tvingades checka ut. Bränn häxorna på bål nu!
Veckan flopp: Två favoriter checkade ut och min favvosida decimerades rejält. Huuur ska Helen och Adam klara sig?

Bonde Söker Fru
Okej, det tog sig lite under speeddejting-programmet i onsdags. Här fick vi i alla fall lite obekväma tystnader, småhysteriska beundrarinnor och riktiga kärlek-vid-första-ögonkastet-ögonblick. Men jag fasthåller att bönderna är alltför lika varandra. Det är ju så synd att bonden Jennie hoppade av för att hon hittat kärlek innan inspelningarna (som sedan inte höll…). Oscar är min favorit så här långt. Han är gullig och har fina ögonblick med sina beundrarinnor. Hans moment med den ena systern av syrrorna som är med var ljuvligt. Var det årets Susanna & Hannes-moment? Det var ju redan under speeddejtingen som vi kunde spika den relationen…
Veckans ”Smink hit tack!”: Var var pudret i detta program? Jimmys panna och hjässa var blankare än kronjuvelerna.

Svenska Hollywoodfruar
Elena Belle är som sagt nåt slags under av tråkighet. Hon bidrar ju verkligen inte med någonting i serien.Varför är hon med? Hon behöver varken exponeringen eller pengarna, och hon har verkar inte ha lust till att hänga med fyra bråksugna tanter. Viasat, släpp ´na.
Maria fick som vanligt veckans sämsta story där hon och Kamran skulle klippa ner två gamla julkulor från en grannes träd. Hej hitte-på. Siv och Åsa var i alla fall lite roligare att följa, när de shoppade och talade ut. Åsas ärlighet är riktigt uppfriskande, och hon blir mer och mer favoriten i serien. Slutligen fick vi äntligen se Erika prata! Gunillas dotter fick en hund och Tusse och Lulle ett hundsyskon. Lite smådumt att skaffa en hund när Erika inom två år kommer att vara ute och ränna med killar, men jag gissar att Gunilla vill ha nåt att göra när hon är utan dotter och Iris lämnat jordelivet. Mest spännande är dock vad hunden ska heta efter de usla kattnamnen. Tusse, Lulle och Bulle?

Idol
Hann inte se det den här veckan heller. Men heja Ellie som är kvar. Lovar att se fredagens avsnitt och denna vecka börjar ju dessutom Bachelor! Wohoooooo!