Paradise Hotel
Vad trist att HBTQ-alibit höll i tre dagar. Armin åkte ut och nu är man åter fast med Marcelo och hans harem. Usch, vad trist. Kan Nina bara packa sin väska och åka hem nu och sluta tjura mot de andra tjejerna? Jaja, du är kär i Marcelo men han har inte dom känslorna för dig längre. Han har gått vidare med tre andra. Man vill liksom skramla om lite nu, det börjar gå på tomgång med varg-gänget och haremet. Just nu är det ju bara Adam man känner nåt för.

Bonde Söker Fru
Det är alltid kul att se hur årets bönder bor. Och att se hur fru-aspiranterna reagerar på hur dom ska bo ett par veckor (eller längre). Vi minns med fasa förra årets bonde Simon, som hade flyttat in i farföräldrarnas hus och inte gjort om nåt. Allt såg gammalt och lite smutsigt ut. Men alla i år bodde relativt rimligt. Den stora snackisen var att Pelles Josefin hoppat av men det är väl lugnt. Han har ju tre andra att välja på och just nu tycker jag Anna impar mest. Att ställa sig att rafsa gödsel visar att man tar detta på allvar. Jimmys Isabelle framstår mer och mer som den friska fläkt programmet behöver i år. Hon vågar ta för sig, prata och ställa lite frågor.
Men som jag tjatat om resten av säsongen: Händelselöst år!

Bachelor
Vilken härlig vecka! Rosceremonin var ju allt! Simon som nobbades av flera tjejer, Idol-Natalies flashmob visade andra sidor av tjejerna och amerikanska Meghan fick en ros! Men Felix måste steppa upp lite. Jag tycker just nu att han är skönare än Simon men han har ju noll sexvibb. Medan Simon har lite småporrig karisma, flirtar och kysser brudarna på löpande band så håller Felix hand och pratar gulligt. Nej, så får man ingen på fall. Men jag tycker det går för sakta i övrigt. Statisterna måste bort! Rosceremonierna sållar bort för få.

Idol
Nej. årets Idol är inte mycket att hänga i julgranen. Vad är detta för C-lag? Rockaren Kim som återigen sjöng falskt men Bagge kallade det för revansch? Ursäkta Baggster, dags att tvätta öronen? Tusse som gjorde succé förra veckan men var svajigare än en palm i en orkan när han sjöng What Makes You Beautiful? Och som vanligt åker brudarna ut på löpande band, men i år fattar jag det. De som åkt har inte varit tillräckligt bra. Men nu måste killarna börja åka för de brudar som är kvar är bra. Astrid imponerar varje vecka och och Dao (som jag tyvärr tycker känns rätt osympatisk) var ju i alla fall bra i fredags efter förra veckans platta fall. Men jag ser verkligen inga stjärnor här utom just Tusse.