Camilla på hal is.

Paradise Hotel
”Cirkus Marro” rullade vidare och Nina flippade på stackars Camilla som bara sov med Marcelo en natt. Alltså: Nina get a grip och checka ut! Det här är inte den kaxiga bruden som checkade in och det är läskigt att se hur hon kan vara så besatt av Marcelo. Usch, vad hon måste tycka att det är jobbigt att se dessa avsnitt….
Vad trist att roliga Jaira åkte ut så snabbt. Kände att hon kunnat skapa lite härlig stämning för hon kändes grymt kul. Men ibland är det bara tre dagar och sen bye. Josie, stod för mest action i huset. Gud, vad det går upp och ner! Som nykter är hon ok men när hon blir full blir det sjuka utbrott och rejält med fyllesludder. Hon blir så jäkla elak och nåde den som kommer i hennes väg. Denna vecka fick Natalie och Jaira sin släng av sleven. Hur känsligt är det med åldern för den 31-åriga dokusåpastjärna egentligen när hon blir helt whackadoodle bara nån säger att hon inte ska bete sig som en fjortis?

Obekväm dejt.

Bachelor
Att plocka in Olivia som känner Bachelor-Simon innan var ett bra grepp, men fan vad trött jag är på att så få åker och det bara kommer in fler och fler tjejer! Och denna vecka blev vi bara av med den där finska tjejen som hade en USEL dejt med Felix innan hon stod som veckans enda roslösa tjej. Ja, och anonyma Anna såklart. När det gäller Olivia håller jag dock med de andra tjejerna som blev lite avtända när det visade sig att Simon föll för söta små 21-åringar som ser ut som 16. Inte helt fresh liksom. Annars var det mest fokus på tjafset mellan Emmy och Linn som tog fart.  Linn skötte konfrontationen uselt och bara gick! Nu börjar jag också ana att alla inte kommer att sluta väl med Linn. För varför är hon inte med i Tjejerna avslöjar allt? Hon får mycket programtid men sitter inte med i eftersnacksprogrammet…hmm. Och är det nån mer som reagerat på att allt handlar om Simon i eftersnacksprogrammet men det pratas aldrig om Felix? Weird. Fast ännu mer knas är det att Meghan fick en ros av Felix. Hur är det möjligt? Just nu tror jag att produktionen betalar Felix varje vecka om han behåller Meghan, eftersom hon är TV-gold för produktionen. Och jo, kul att Lisa klickade så bra med Simon. Henne gillar jag skarpt. Däremot borde hon inte bli konstkritiker: SÅ fin var inte Simons målning av henne mot ett afrikanskt landskap….

Isabelle fick nog.

Bonde söker fru
Haha, alltså jag vet inte vad jag ska säga om Alex rockiga skivsamling. Hans tjejer kändes mest vettskrämda över hans ungkarls-estetik och Iron Maiden-vrål. Men blyga Madeleine känns som den som är mest trolig att fånga hans hjärta, och den här veckan blev det lite nufs till billigt bubbel. Hon är min frontrunner just nu.
Men usch, vad Oscar sjunkit de här veckorna! Det var helt rätt av 18-åriga Minna att kasta in handduken när hennes bonde säger saker som:”Jag hoppas nån annan kan ge henne det känslomässiga”. Vad tror han att en relation är? Skratt och att leka med getter? BORT!
Anna tog saker i egna händer hos Pelle och gjorde en picnickorg vilket resulterade i kyssar i en lada. Heja! Just nu är hon min Bonde-Fru när det gäller Pelle. Mest tv-action var det drama hos Jimmy som fick Isabelle (och senare Emilie) att irritera sig över att han pratar hål i huvudet på sina tjejer om hur han vill ha det i livet, med sin monotona röst. VEM vill frivilligt flytta in med honom på en enslig norrländsk gård?

Idol
Jag har aldrig tyckt bättre om juryn än i fredags när de, trots att hade en livboj, valde att låta Kim åka hem. Rocksnubben med musklerna sjöng sämst av de kvarvarande och förtjänade inte en topp5-plats. Dessutom var det helt rätt två i botten, Dao är inte lika vass som de andra och är helt ärligt rätt trist på scenen. Hon VET att hon sjunger bra (och ser bra ut) och tror liksom att det räcker. No, gurrrl: NO. Men vidare till de som imponerade: Tusse, alltså när han är bra så är han grymt bra! Framträdandet med Molly var Idol-historia. Så explosivt och äkta! Även Freddie imponerade med Gadd-duetten som hade rejält med stuns. Kul för snubben som alltid hänger löst.
Och jo, klart att det var kul att se Carola med Gottfrid som körde Genom allt men det var ju mer event än ett bra framträdande. Carola tar ju över allt inom en mils radie. Astrid hade en anonym vecka med Albin whatshisname som duettpartner, men jag tycker nog hon fortfarande ser ut som Tusses främsta konkurrent om Idol-tronen i år.