I kvällens avsnitt av Reneés brygga gästar William Spetz, Petra Mede och Carola Reneé Nybergs sommarbrygga för att äta middag och öppna upp sig. I programmet pratas det om allt ifrån prestationsångest till Eurovision Song Contest. Varje gäst får ett enskilt samtal med värdinnan då de öppnar upp sig.

 

William Spetz blir tårögd när han berättar om varför just hans mormor, som han gjort en uppsättning om, betytt så mycket för honom, medan Petra berättar om dansen hon var tvungen att ge upp för en ryggskada. Men också om genombrottet som vasstungad programledare för Eurovision Song Contest, vilket hon lett två gånger.
– Jag har aldrig tänkt att jag ska vara särskilt långvarig i branschen, så därför kanske jag kan bli lite mer oförsiktig, berättar Petra och säger att hon inte låtit nerverna ta överhanden när hon stått inför hundramiljontals tv-tittare eftersom hon har inställningen: ”Jamen, det Är bara ett tv-program”

Men det är Carola som rör om i grytan när Reneé Nyberg tar upp Carolas impulsivitet och det berömda blom-kastet från Allsång på Skansen.
– När det gäller blomman så var det inte bara att jag var ”in the flow”. Då var jag hes, gick på kortison och var ganska….stoned alltså och visste inte var jag skulle ta vägen och ville så mycket, så jag ba” Wohoo”.

Blomsterkastet under Carolas Genom allt-sång blev en snackis 2005, och togs även i upp på QX Gaygala då tjejen som faktiskt fick Carolas blomma i knäet bjöds in under direktsändningen.

Reneés Brygga visas i TV4 kl 21.00 i kväll.