Drömhus och Petra Marklund fick äran att avsluta 2023 års Pride Park-scenprogram, och de gjorde det grymt. Brudarna fortsatte med andra ord att äga efter Agnes ursnygga minishow i fredags, då vi här fick två folkligt partyglada block. Jag är imponerad av Drömhus-Therese och Petra/Septembers hit-fyllda shower som tände parken. Årets Pridelåts-makerska Petra gick all in och bjöd på ett pärlband av alla sina största hits. Vi fick Så Mycket Bättre-tolkningarna Mikrofonkåt och Kärlekens Tunga, September-dansiga Cry for You och Satellites, Pridelåten Ocean of Love, och såklart, klassikern Händerna mot Himlen. Petra gav allt på scenen under sina 40 minuter, och krånglade inte till det med ändlösa intron utan körde skönt mellansnack och hyllade kärleken från scenen.  En perfekt avslutning på en riktigt bra scenvecka.

Drömhus bjöd på sina Mellohits, plus en hel del annat godis. Som exempelvis bortglömda pärlan Varje steg och superhiten Vill ha dig. Sångerskan vred upp partytempen rejält med sina grymma dansare Christopher och Mattias, som pumpar varje låt full med explosiv energi. En perfekt bokning för att fånga upp paradyran.

Beatrice Eli skulle ha varit med under kvällen men blev tyvärr sjuk.

Stockholm Pride har i år hittat rätt fokus scenmässigt och lyft in stora namn som fått varsina konserter på stora scenen och flyttat de smalare namnen till Regnbågens mindre scen. Smart! Jag hoppas man gör samma sak nästa år och kör samma upplägg. Tack för i år!