Ladda ner QX november som PDF här

Kent get you out of my head
Sveriges största rockband släpper nya skivan ”Röd”. Men de är trötta på att prata albumsläpp. Därför har Kent valt att vara med i QX – för att snacka bögerier och efterfesta med böggroupies.

19 frågor till Maria Montazami
Egentligen ville jag inte göra den här intervjun. Jag ville inte riskera att något som helst skulle påverka mitt förhållande med Maria Montazami. Hon skulle fortsätta vara den där underbara personen som jag och alla andra svenskar älskat i Svenska Hollywoodfruar. Men när jag sitter på mitt vardagsrumsgolv och pratar med Maria medan hon kör bil i Los Angeles så känner jag bara att jag aldrig vill sluta prata med henne. Hon verkar precis lika rolig, gullig och skön som vi sett i teve under hösten. Och jag fick ju svar på massor av viktiga frågor…

Killar som har sex med killar i smyg
Peter, Martin och Christer lever i förhållanden med kvinnor, men träffar samtidigt killar i smyg.
QX Ronny Larsson har träffat tre män som brottas med rädslan att bli upptäckta.

Mr Big: Kurt Rogers
Vi har länge haft ögonen på rakade porrstjärnan Kurt Rogers och när vi nu fick chansen att ställa honom mot väggen med ett gäng sexiga frågor tvekade vi såklart inte.

Simmaren Stefan Nystrand, naken i duschen
Tjugoåttaåriga Stefan Nystrand är en av Sveriges hetaste simstjärnor och har både världsrekord, EM och VM-medaljer på sin meritlista. Nyss hemkommen från en tävlingen i Sydafrika vill han fortfarande jobba mot en OS-medalj och känner att han varit med och slagits om topplatserna på fri-, bröst-, fjäril-, och medleysim.
Varför är du naken för oss?
– Jag ville visa att jag stöttar gayvärlden och att jag inte har några som helst problem med homos, och så kände jag att jag ville bjuda på lite hud (skrattar).

Dessutom:
QX testar fyra bögporrsajter, besöker Berlin, pratar 80-tal med DiLeva och förhållandekris med Mathias Holmgren. Dessutom ringer vi upp Annika som är en av deltagarna i Expedition Robinson och har pratar med Idol-Mariette. Vi tipsar om nya album med Amanda Jensen och Michael Bublé och böcker från Fredrik Strage och Sofi Fahrman.