Ladda ner QX april 2010 som PDF

19 frågor till Anna Bergendahl
Hon fångade allas hjärtan när hon sjöng ”Have a Heart” under en audition till Idol 2008. Men hon slutade som femma, och började tvivla på om det skulle bli något mer. Sen ringde Bobby Ljunggren, och den 13 mars blev Anna Bergendahl Sveriges
50:e Melodifestivalvinnare med ”This is My Life” .

Anne Hathaway
Drömmen om att bli nunna lades ner när hennes bror kom ut som homosexuell.
I stället valde Anne Hathaway att bli skådespelerska. Nu har den dagboksskrivande prinsessan vuxit upp och är på väg att bli en gayikon.

Biskop Brunne
Eva Brunne är världens första öppet lesbiska biskop. Något som uppmärksammats mer utomlands än här hemma. Möt Eva Brunne i ett samtal om Gud, gayklubbar och promiskuitet. Och om att inte bli Årets Homo…

Ett liv med hiv
Let´s talk hiv. Det är vad alla säger i dag. Att vi måste prata mera om hiv. Nu har vi gjort det. Vi har pratat med läkare, forskare, journalister och hiv-positiva.
Varsågod: Allt du visste och inte visste om hiv.

Joakim berättar om dagen han fick hiv-beskedet…
Hans historia börjar i maj 2005 när han bodde i Landskrona.
”Jag hade chattat ett tag med en kille på Qruiser som bodde i Malmö. Vi bestämde att vi skulle ses och jag åkte ner. Vi hade sex ganska omgående”, berättar Joakim.
Killen hade inget glidmedel hemma, så de använde hudlotion istället. Och kondom. Två veckor senare blev Joakim sjuk…

Niclas Ericsson – om barebacking, porrfilmer och hiv
Niclas Ericsson har haft massor av oskyddat sex och medverkat i porrfilm. Nu inser han att hans riskfyllda sexbeteende har bidragit till ett sexklimat som gör att väldigt många kan komma att smittas av hiv.

Fångad i drevet
En politisk reporter och en statssekreterare.
Några glas vin på krogen och en puss.
Och så en fotograf som tar en bild i smyg.
Det var startskottet på vad som skulle bli den värsta tiden i Anders Pihlblads liv.
Här berättar Anders om krisen, drevet, boken & pojkvännen

”I’m a man with a pussy”
A man with a pussy. Svårare än så är det inte. Porrfilmsentreprenören Buck Angel visar världen att allt inte är vad det ser ut att vara, och han älskas för det.

Dessutom:
Baxter är tillbaka, Hollywoodfruarna om gaymännen i deras liv, Mian Lodalens gaydar är trasig och Roger Wilson säger Hej då till Bengt Martin. Nytt album med DiLeva, nya filmen ”Den fantastsika räven” får högt betyg och vi tipsar om nya TV-serien ”Modern Family” som har premiär i april.