QX gaygalan – här är vinnarna

Det senaste året har en man hjälpt till att berätta sanningen bakom 80-talets fasansfulla AIDS-epidemi till det svenska folket och för det belönas han ikväll med Årets HomoBiTrans, ingen mindre än Jonas Gardell. Tack för allt du gjort, allt du sagt och allt du velat dela med dig av! Årets TV-program blir, tack vare Gradell, Torka Aldrig Tårar Utan Handskar och årets TV-stjärna – Simon J Berger som spelar Paul i serien, han vi alla älskar och känner. Årets bok – Torka Aldrig Tårar Utan Handskar och årets duo är inga mindre än Rasmus och Benjamin, eller nej Adam Pålsson och Adam Lundgren heter de ju.. Grattis det är ni absolut väl värda.

Årets Hetero har visat oss alla att bakom allt skägg finns det en väldigt sympatiskt och eftertänksam man, en man vi alla har att lära av. Istället för att bråka och slåss tar han till ordets gåva. Årets Hetero är Babben eller nej? Det är ju såklart Soran Ismail, billigt skämt men jag kunde inte låta bli.

Årets låt har vi alla gått runt och sjungit på det senaste året, från Stockholm till Baku och rakt in i våra hjärtan LOREEEEEEN och EUPHORIA. Årets artist har dock inte vunnit Eurovison men var med i Idol samtidigt som Loreen, grabben från Botkyrka, ingen mindre än Darin.

Årets bästa gayställe tog goa Bee Bar i Götlaborg hem. Bästa filmen förra året blev Cockpit. Vinnare till årets scen och drag blev inga mindre än After Dark och årets Keep Up The Good Work är Alf Kjeller, för arbetet med Stockholm Pride.

Nu fortsätter festen på Cirkus och det kommer den att göra ett bra tag till, förhoppningsvis så slutar festen inte förens det är dags för QX-gaygala 2014.

Till dess puss och godnatt.

Årets HomoBiTrans: Jonas Gardell
Årets Hetero: Soran Ismail
Årets Keep Up The Good Work: Alf Kjeller ( för arbetet med Stockholm Pride)
Årets Film: Cockpit
Årets Scen: After Dark
Årets Drag: After Dark
Årets TV-program: Torka aldrig tårar utan handskar
Årets TV-stjärna: Simon J Berger (Torka aldrig Tårar utan handskar)
Årets Artist: Darin
Årets Låt: ”Euphoria” Loreen
Årets Bok: Torka aldrig tårar utan handskar: Kärleken av Jonas Gardell
Årets Gayställe: Bee Bar
Årets Duo: Adam Pålsson & Adam Lundgren (spelar huvudrollerna i ”Torka aldrig tårar utan handskar”)
Årets Hederspris: Ugandas HBTQ-aktivister, priset hämtas av Jimmy & Lawrence.