Cattis söker efter den stora kärleken – via sociala medier

Cattis har sökt efter kärleken på de flesta ställen men utan framgång. För sex månader sedan ungefär föddes en idé på ett nytt och lite småtokigt sätt att försöka få kontakt med tjejer utanför sin bekantskapskrets.
– Jag har tänkt på det länge. Vägt för- och nackdelar fram och tillbaka men kom tillslut fram till att göra det, säger Cattis till QX
Hur fick du idén?
– Jag vet inte riktigt, jag har sett folk som sökt jobb på liknande sätt och det har nog vuxit fram i mitt undermedvetna. Jag jobbar mycket med sociala medier så det har nog också hjälpt till.

Hon letar nu efter den stora kärleken och i videon framkommer det vad hon vill ha, på ett mer eller mindre tydligt sätt genom att lägga ihop låtval och bilder.
– En fråga bland flator brukar alltid vara vem man tycker är snyggast i L word så jag har klippt in de jag tycker och där får man kanske en hint om vad jag gillar, säger Cattis.

Men hon menar också på att det yttre inte är allt och det är därför hon är sparsam med att beskriva vad hon tycker om.
– Jag valde att ta bort både min ålder och vad jag sökte för ålder. Jag söker efter den stora kärleken och det här är jag, lite påhittig och romantisk. Jag hoppas att folk inte tror att jag är galen, säger hon och skrattar.

För att få kontakt med Cattis är det bara att söka sig till sociala medier.
Instagram: Catarinaclowe
Twitter: Catarinaclowe
Mail: [email protected]
Qruiser: CattisC
Hashtag: #Gaytjejsöker