– Det är verkligen jättekul, en bekräftelse på att det jag gör uppskattas!
Vilka är dina vinstchanser?
– Jag har pratat om det mycket i bloggen så de flesta av mina läsare vet att jag är nominerad. Men om de lägger en röst på mig är en annan sak. Mina läsare är ofta tjejer runt min ålder, sådana som tycker det är kul att den kille har samma intressen dom dem.

Hur ser du på dina konkurrenter?
– Per Robin och jag är kompisar, har samma titel på våra bloggar och skriver allmänt om våra liv. Så där har jag inte någon aning. Livsvinst.se ser jag upp till, hon har lyckats gå ner i vikt och jag vet inte hur många läsare hon har. Vem som helst kan vinna.

Ni som har stora och etablerade bloggar får ju utstå att andra retas med er, hur känns det?
– Det är bara att inte bry sig. Jag tror det beror på avundsjuka som visar sig genom hat. Jag kom från ingenstans och fick mycket besökare, då kanske andra som skrivit längre tycker det är orättvist.

Vad är fördelarna med det du gör?
– Jag gillar bekräftelsen! En dag när man är ful och jag skriver det så får jag 20 kommentarer att jag är snygg. Mina läsare är skitgulliga, tänk att sådana som jag inte känner ger sin tid till att skriva något. Det gör ens dag!

Nackdelarna?
– Det är att man kan bli för öppen, och att det finns dom som har saker emot homosexuella. Jag skriver namn, har bilder på mig själv och säger vilken skola jag går i, så folk som vill mig illa kan få tag på mig. När jag blev nedslagen tidigare i år tänkte jag först att jag skulle hem och radera bloggen, men sedan bestämde jag mig för att jag inte skulle påverkas av en sådan människa.

Får du blogggrupies?
– I början av en utekväll kollar folk bara, när dom är fulla så kommer dom fram. Det är kul att bögar läser min blogg, men talar nån kille för mycket om min blogg blir jag off. Säger någon ”min lilla kändis” så känner jag ”usch”.

Jag har förstått att företag vill att du ska göra reklam för deras varor, hur förhåller du dig till det?
– Ja, men det skulle vara lite som om dom köper inlägg, att jag ska få 2000 kronor för att jag säger att deras varor är jättebra. Det gör jag inte, det jag har är annonserna. Men tidigare skulle ha julfest och då fick jag spons från olika företag. Vi glömde dela ut allt så nu sitter jag med 100 svarta dildos hemma.

De nominerade i klassen årets blogg är:
Amir Akrouti, gaybloggen.com
Joanna Hagström, livsvinst.se
Per Robin Gustafsson, kanal5.se/gaybloggen

Gaygalan hålls på Cirkus måndag den 2 februari.
GayGala-biljetter hos TicNet
GayGalan i QX GayMap