Melodifestivalsfavoriterna, en bisexuell gladiator och äldreboende för homosar


Ladda ner QX februari här

Bänka er!
QX har för sjätte året i rad samlat favoriterna inför årets Melodifestival. Som du aldrig sett dem tidigare intar de platsen i tv-soffan. Dags att bänka sig!

Var ska vi bo när vi blir äldre?
Hur funkar det när man är gammal och homo? QX har undersökt hur man kan göra om långvården till regnbågsvården.

Mark Levengood
Som 14-åring rymde Mark Levengood hemifrån för att hitta sig själv i familjen Von Trapps hus från filmen ”Sound of Music”. Nu ska han berätta sin story i föreställningen ”Sound of Mark”.

Magnus leder Gaygalan 2012
Den 6 februari är det dags för QX Gaygala, den fjortonde i ordningen. Som vanligt hålls galan på en måndag och som vanligt hålls den på Cirkus. Och även i år är TV4 med och visar ett sammandrag från galan några dagar senare. Vad som däremot inte är som vanligt är konferencieren. Årets konferencier är nämligen mannen som har fler titlar på sitt visitkort än vad Javiera hade fjädrar på sin ”No hay nada mas”-klänning i Melodifestivalen 2002 – Magnus Skogsberg!

Mama said knock you out!
Mamma sade alltid att inget i livet är gratis.
Det är precis vad Christy Bacon lär utmanarna i Gladiatorerna – med ett rejält kok stryk. Utanför arenan drömmer ”Bullet” om egna barn.

Vårens 10 hetaste måsten
Från Dirty Dancing till After Dark via Madonna och filmen Tomboy. QX listar 10 saker att de fram emot i vår.

Dessutom: Vi har sett filmen om homosexuella J.Edgar spelad av Leonardo Di Caprio, lyssnat på Lalehs nya album och träffat Anna Benson som släppt boken ”C” om när hon för första gången blev kär i en kvinna.