Gina Dirawi pryder QX aprilnummer som kommer ut idag


Ladda ner QX april som PDF

Underbar och älskad av alla
Att på kort tid gå från nästintill okänd bloggare till den programledare som får mest kärlek i Sveriges största och mest sedda tv-program två år i rad borde ju vara omöjligt. Men Gina Dirawi har gjort det. QX Ronny Larsson har träffat Sveriges mest älskade 22-åring.

Träffa Tina-Håkan
För åtta år sedan valde Håkan att komma ut som transvestit.
– Mitt liv har blivit mycket bättre sedan dess. Men det är svårt att vara transperson. Folk stirrar sig blinda på kön istället för att se hela människan.

Svante – 20 år på Elle Interiör
Svante Öquist kan ses som Sveriges svar på Vogues Anna Wintour. I 20 har har han styrt och ställt på Elle Interiör. QX har träffat honom.

Vårens hetaste brudar
Här är vårens hetaste brudar, i dubbel bemärkelse, att hålla koll på under våren. Om de inte är aktuella i tv-program, med singelsläpp eller turnéer så kvalar de helt enkelt in för att de är så grymma – och de är alla värda sin plats på listan!

10 saker vi minns från mello 2013
Melodifestivalen var i år större än någonsin. QX sammanfattar givetvis dom magiska sex veckorna med Melodifestivalen 2013 med en årlig tio-lista över sakerna vi minns.

Dessutom:
Jonas Brun fick Romanpriset. Ylva Björnström inspireras av inredningstidningar till att skriva poesi. Anderson Cooper prisades på Gaygala. Roger Wilson tipsar om filmen du måste se och Mian Lodalen är jävligt trött på den vita heterosexuella mannen…