Ladda ner QX julinummer som PDF här

Mariette – Queen of Colour
Trea i Melodifestivalen, älskad av hela communityt och nu gör hon Stockholm Prides officiella låt My Revolution. QX har träffat (och regnbågsfärgat) Mariette.

Allt om Stockholm Pride 2015
QX har synat årets Prideprogram i sömmarna och nu har vi fått en del namn som dyker upp på scenerna, vad som ser mest spännande ut i Pridehouse, vilken överraskande duo som står bakom årets dogtag och vem som leder Schlagerkvällen (som i år utlovar mer uptempo)…

Ace Wilder skriver låt om Sam
Under Stockholm Pride kommer tre artister att framföra låtar som de skrivit och byggt på HBT-hjältars berättelser. Ace Wilder berättar varför hon tycker det var viktigt att jobba med tioårige Sam som föddes som Iris.

Moa Svan
Den grymt begåvade talkshowvärden, komikern och flatförebilden berättar bland annat om sin nya bok om Sveriges damlandslag.

Couchsurfing
QX Andreas Samuelson har testat ett nytt, billigt och populärt sätt att bo när man reser utomlands. Han berättar om sina erfarenheter bland mysmiddagar och nudister.

Valentin vid vatten
Vi planerade att visa upp snyggingen Valentin i badbyxor i tre år. I år blev det av. För oss visar stockholmskillen sommarens fem snyggaste badbrallor.

Dessutom berättar Call Me Maybe-sångerskan Carly Rae Jepsen om vad hon gjorde för att ta ställning för HBTQ-rörelsen och så kollar vi närmre på årets bästa tv-serie Empire som har en intressant bögkaraktär i centrum. Dessutom får en skiva fem QX och benämns som en av årets bästa!
Detta och mycket mer i QX juli!