– Efter att drivit Gossip på heltid i fyra år så kände jag att jag uppnått de mål jag en gång satte upp för mig själv. Club Barbee blir som att lägga in en högre växel och trycka lite extra på gaspedalen, säger han och undrar om livet ändå inte är roligare att leva med den inställningen.
– Vi kommer att ha olika DJ:s, olika teman och lite olika uppträdanden, allt för att kunna erbjuda publiken lite variation, men några nyckelord är gemenskap och glädje, säger Markus Gisslén.

På premiärkvällen lockar han publiken med Jonathan Fagerlund som var med i senaste melodifestivalen, och som efter det varit hett gaybloggstoff med sin Belami-look. DeeJay Jonny, som till vardags spelar på WONK i Malmö och ibland uppträder i dragshowgruppen Cabaret Moulin, levererar partymusiken. Markus Gisslén har riktningen klar för sin nya klubb.
– Min vision är att den ska vara en samlingsplats för gaypubliken. Ett ställe som man kan vara sig själv på, där man kan festa, umgås, ragga, träffa likasinnade och samtidigt känna sig trygg och välkommen på.

Siktar du på ännu ett QX-pris?
– Ett? Haha! Drömmen om att Barbee ska bli gaygalenominerat i framtiden finns självklart och jag kommer att jobba hårt och göra mitt yttersta för att det ska bli verklighet. Det finns inte mycket som slår att vinna pris på QX Gaygala, en lycka som alla som hört mina så kallade tacktal, förstår att man blir mållös av!