Ladda ner QX juni som PDF

Heavenly Weddings
Det råder bröllopsyra i Sverige. Prinsessan ska få sin prins. Men tänk om prinsessan fick sin prinsessa istället. Och prinsen sin prins. QX fick drömma fritt och har plåtat fem drömbröllopspar som vi önskar gifte sig. Här berättar de om bröllopet, kärleken och bröllopsnatten. Vi älskar dem i nöd och lust och tills döden skiljer oss åt.

19 frågor till Christina Guggenberger
Christina Guggenberger har en stor uppgift. I sitt arbete för Stockholm Visitors board är hennes mål att locka så många besökare som möjligt till Stockholm. Sedan 2005 driver Christina projektet Stockholm Gay & Lesbian Network, nischat mot HBT-segmentet!

Elisabeth Tarras-Wahlberg
Elisabeth Tarras-Wahlberg. Namnet får mig att först sträcka på ryggen. Och sedan le lite. Bilden av Christine Meltzers parodi på Elisabeth i ”Hey Baberiba” finns kvar på näthinnan. Och jodå, även Elisabeth tycker att den är kul. I alla fall bitvis.
Men nu ska vi prata bröllop. Och gayrykten…

Bo gay i skånsk mylla
Vi lämnar storstad och stress för lugn och avkoppling. QX åkte på en roadtrip till gayägda bed & breakfasts i Skåne.

24 timmar på gaykryssning
En båt. En lång natt. Och 1300 homosar. QX tog plats på Gaynight on Galaxy.

Paddla runt Finland på 80 dagar
Funderar du på en vecka i Grekland i sommar? Eller en sväng till Stockholm pride kanske? Paret Louice Sehlberg och Miranda Nybondas, båda 25 år har andra planer, med start 7 juni skall tjejerna paddla runt Finland, en sträcka på 330 mil. 80 dagar har de på sig. QX fick en pratstund med Louice.

Dessutom…
Mian Loalden tror att det är flatans år i år och Roger Wilson går inte på snacket om ett sagobröllop i juni. Det gör däremot Roger Lundgren som väntat och längat i 26 år på ett prinsessbröllop. Månadens Qruiserkille är singel och heter Oskar. Scissor Sisters får högsta betyg medan Jake Gyllenhaals nya film får sämsta. Det och mycket mer hittar du i QX juni.