Varför startade du bloggen, calvinbozic.blogg.se?
– För att nå ut till människor med mina tankar och åsikter. Jag kände att jag har så mycket inom mig som behöver komma ut. Dessutom är bloggen ett perfekt ställe att komma i kontakt med människor.

Vad skriver du om?
– Mitt liv och det jag stöter på under min resa mot stjärnorna. Jag skriver om auditions och livet på och bakom scenen. Mina läsare är en del av min vandring mot mitt mål i livet, att bli stjärna.

Är bloggen din enda inkomstkälla?
– Just nu är bloggen min enda inkomstkälla bortsett från enstaka tv-jobb och musikprojekt. Tidigare har jag varvat bloggandet med vanliga jobb, men det var inte min grej. Att prata siffror är inget jag gör, dels för min egen skull men även på grund av kontrakt med företag jag samarbetar med.

Vad är det för hot du råkat ut för?
– Jag har alltid haft läsare som har skrivit hotfulla saker men den senaste tiden har det blivit värre. På ett forum finns en tråd där folk skriver att jag är ”Blondinbellas” motsvarighet och ska skjutas. Någon har skrivit att jag inte har rätt att leva och någon annan ”ska vi ta reda på hans adress och slå honom”. Det är klart att jag tycker att det är illa. Mest med tanke på att de hotar min och människors rätt att kunna utrycka sig och vara som man är.

Ser du dig själv som den manliga motsvarigheten till ”Blondinbella”?
Isabella är utan tvekan en av mina största förebilder när det gäller bloggandet. Det vi har gemensamt är den självsäkra stilen, att vi vågar släppa loss våra alter ego, vilket folk stör sig på. Isabella är däremot mycket mer driven än jag. Är jag ens i närheten av en motsvarighet till henne så är jag superstolt!

Vad tror du att trakasserierna beror på?
– Att folk stör sig på min självsäkerhet. Jag bryr mig inte om någon anser sig vara bättre än mig för i mina ögon är jag viktigast! Det finns människor som jag skulle vilja se ut som. Danny Saucedo och Dhani Lennevald är exempel på personer jag ser upp till, men hur mycket jag än försöker så kan jag aldrig bli som de. Istället är jag glad över det jag har. Det retar folk att jag har hittat mig själv och är trygg i det jag gör.
– I Sverige ska allt vara så lagom. Så fort man sticker ut eller har något extra kan folk bli riktigt arga. Du får tycka att du ser okej ut men är du verkligen nöjd med ditt inre och yttre är du helt plötsligt en diva som tycker att alla andra är sämre.

Har du blivit extra försiktig med vad du skriver?
– Jo, men det är inte för min egen skull utan för mina vänner och min familjs skull. Jag skulle aldrig låta någon betala för mina handlingar. Jag skriver hellre att jag har varit på Café Opera än att jag ska dit, mest för att folk inte ska veta var jag befinner mig i skrivande stund.

Planerar du att vidta några åtgärder?
– Jag har redan vidtagit återgärder på så vis att jag gått ut med hoten offentligt. Det skrämmer många att jag öppet visar deras mail. Sedan har jag folk som sparar kopior på hotfulla saker som händer mig. Jag har större koll på de anonyma människorna än någon tror!

Är det viktigt att tänka sig för innan man startar en blogg?
– Ja, du måste vara beredd på att folk kommer att gå emot dig. Du kommer få höra det du är rädd för att höra och du får räkna med negativa kommentarer. Om du blir känd så kommer folk inte bara att prata om dig i bloggen. Folk stirrar, skrattar och pekar. Du måste också vara beredd på stressen. Ibland vill du ta det lugnt, men känner stress för att du måste underhålla dina läsare!

Hur ser du på framtiden?
– Jag tror att jag har en alldeles lysande framtid tillmötes. Jag vill spela in en skiva som slår och förhoppningsvis är början på en lång musikalisk resa. Jag vill vara med i fler musikaler, göra fler tv-jobb och träffa mitt livs stora kärlek. Även om jag inte skulle lyckas med allt så vill jag, när jag blir gammal, känna att jag åtminstone har försökt.