Cunigundas Mammor, de bittra och sönderrökta Anne-Marie, Eva och Lisbeth, ordnade sin traditionsenliga drugbingo på Dansbanan. Sponsorer som synsam, Café Opera och QX hade donerat priser.

En bricka kostade 25 kronor och pengarna, totalt 12 958 kronor, gick till Prides Solidaritetsfond ”så att de kan ordna egna drugbingor i typ Minsk, eller nått annat skit.”

Magnus Brikell var en dem som stod vid scenen med hundralappen i högsta hugg.

– Det här är bland det häftigaste som finns. Alla pengar går till välgörenhet och priserna är fantastiska. Helst vill jag ha nästa års dog tag, sade Magnus Briknell.

I Sverigefärgade folkkläder och matchande dubbelhakor tävlade drugorna i att förolämpa publiken och ändra reglerna efter behag till åskådarnas stora förtjusning.

– Usch, halva Beckomberga kommer springande. Kromosomgegga är vad det där är, sade Lisbeth när bingoaspiranter trängdes för att få ett pris eller pik.

Priserna var av varierande pris och kvalitet. Där en vann frasvåfflor vann en annan ett par solglasögon från Calvin Klein och en tredje blev avklädd alla kläder och beklädd med fjäderboa och bikini. Storlek XXS.

Mian Lodalen blev en av de lyckliga då hon kammade hem en strap-on dildo.

– Det är det finaste priset jag fått i mitt liv, sade författaren som bland nnat blev Årets kvinna 2006.

Clean Grops festfixare Navid Kabiri mobbades för sitt ursprung och QX VD Jon Voss fick flera kängor för sina besök på SLM.

– Ska de skoja om mig får de åtminstone lära sig uttala mitt namn, sade Jon Voss argt och försökte sluta skratta.

Fler bilder kommer