QX september: Magnus Betnér ”Jag är bisexuell”

Ladda ner QX September08.pdf

Magnus Betnér
Vore inte Magnus Betnér lyckligt förlovad sedan tre år tillbaka skulle han lika gärna kunna ha sex med en kille.
– Det är mest en tillfällighet att jag bara har legat med tjejer. Jag är bisexuell. Det tror jag de flesta människor är, om de skiter i att tänka efter.
– Vuxna människor borde få leva som de vill, säger han. Så länge man inte skadar någon. Jag förstår inte hur samkönat äktenskap ens kan vara en fråga.



Het Höst – 51 saker att se fram emot
Bonde söker fru på TV, Allt om min mamma på Stadsteatern, ny skiva med Måns Zelmerlöw, konsert med R.E.M., bok av Anne Holt, säsongspremiär för nya Slick och ny glögg med blåbärssmak. QX har lista 51 saker du har att se fram emot i höst.

Nya Mian
Inför den här intervjun är det sagt att jag och Mian ska käka lunch. Jag borde ha förstått att hon inte skulle acceptera mitt val av ställe, men jag blir ändå full i skratt när sms:et med adressen till ett veganhak trillar in. ”Det här, det är samma gamla Mian det”, tänker jag, och undrar samtidigt vad jag ska lyckas klämma ur mig för frågor till någon som blivit intervjuad fler gånger än Babsan har använt läppstift.
I höst släpper Mian Lodalen boken ”Dårens dotter”.

QX besöker VM i gayrugby
Fotbolls-EM i Österrike/Schweiz var inte det enda stora idrottsevenemanget i juni. I Dublin pågick samtidigt VM i gayrugby, också kallat Bingham Cup, som anordnats vartannat år sedan 2002.

Yaiya, cool bitjej som är på gång…
Yaiya är en hemlighetsfull tjej med integritet. När jag frågar hur gammal hon är vill hon inte svara på det. Hemligt värre, men åldern har väl ingen större betydelse när man intervjuar en ung, snygg artist som är på gång att lanseras utomlands, som har stora albumplaner och som dessutom ska släppa en het duett med en Idol-finalist (hemlig såklart). Och som dessutom är en cool bitjej som hyllar Qruiser.

Säg hej till Mr & Miss Gay Sweden
Joy Johansson och Mirza ”Mirre” Muhic kommer helt klart att synas och höras det kommande året. De finner varandra direkt och pratar nästan omkull varandra under QX-fotograferingen.

Dessutom:
World Outgames i Köpenhamn är nästa års stora gayevent, Roger Wilson tycker att Pride börjar mogna, Mian Lodalen bävade för EuroPride och QX har listat vad vi tyckte var bäst och sämst med årets Pridefestival. Dessutom skivor från bl.a. Sophie Zelmani och Mylene Farmer, samt filmer som Patrik 1,5 och En förlorad värld. Och så månadens qruiserkille, som är singel.