I början av 2018 så gifte sig Ricky Martin och den svenska konstnären Jwan Yosef. Nu fick de avsluta året med att välkomna sin dotter, Lucia, till familjen.

”Vi är överlyckliga att kunna meddela att vi har blivit föräldrar till en vacker och frisk dotter, Lucia Martin-Yosef” skrev Ricky Martin på sin instagram.

Ricky Martin träffade Jwan Yosef, som är en målare och visuell konstnär, via Instagram för lite mer än två år sedan. Den internationella popstjärnan letade efter ny konst men hittade kärleken istället. De träffades första gången i samband med en av Ricky Martins spelningar i London. De förlovade sig efter bara några månader. Ricky Martin har två barn sedan tidigare, tvillingpojkarna Valentino och Matteo.

”Bägge hennes bröder, jag och Jwan är fullkomligt förtrollade av Lucia”, fortsätter Ricky Martin på sin instagram.

Första gången någon skrev om ett öppet homosexuellt par i Mellanöstern

View this post on Instagram

Este mar sana.

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Paret fångades på en lättklädd bild 2016, när de solade i Malibu. Bilden fick stor spridning, något som Jwan Yosef kommenterat till Aftonbladet.

– På grund av de där bilderna skrevs det för första gången om ett öppet homosexuellt par i Mellanöstern. Så jag tycker det var värt det. Mina föräldrar har suttit och kollat på Al Jazeera och sett reportage om ”Ricky Martins syriska kille”. Det är början på ett normaliserande av en svår fråga i Mellanöstern. Då är några lättklädda bilder ingenting.