En snabb googling på nätet visar att samtliga stora researrangörer nu erbjuder särskilda träningsveckor. Apollo anordnar resor med TopHälsa, Tui vill toppa formen på Kreta och Ving samarbetar med både Friskis & Svettis och tidningen M som fixar träningsresor för sina läsare… Dessutom finns andra researrangörer på marknaden som är specialiserade på träning, däribland Springtime, där bland andra Tobias Karlsson från Let’s Dance är instruktör. Han är redan nu inbokad för en resa i oktober till Palma berättar han.

Tobias Karlsson är i täten och ser till att semesterfirarna är i topptrim.

Och träningshunkarna Peter Bláha (Gladiatorn Pansar) och crossfit-killen Rikard Lanner ska båda med till Marbella i oktober då ProFitenss Camp anordnar en resa. Resan innehåller bland annat Fitness-inspirerad frukost, lunch oich middagsbuffé varje dag.

Ca tio träningspass på sju dagar, det blir crossfit, simning, löpning, beachpass, bergsbestigning, hinderbana med mera. Dessutom ingår föreläsningar om kost och träning. Bor gör man på 5-stjärnigt hotell vid stranden.

Det är i höst, men redan nu i vår kan du åka med Tidningen TopHälsa och Pamela Andersson på diverse träninsgresor, mest lockande kanske det låter med cykelsemester i Champagne i april? Eller en träningsresa till Gran Canaria.

Finns det då inga särskilda gayträningsresor? Jodå, i USA men här i Sveirge har det än så länge inte dykt upp någon vad vi vet. Men visst borde det väl finnas en markand för det?