Med en aldrig sinande gästlista och ett presentbord som dignade (trots att det i inbjudan uttryckligen tackats n-e-j till presenter) kunde Malmös nöjeslegendar Lars Hector fira stort med sin man, arkitekten Abelardo ”Abbe” Gonzalez.
I 40 år har de levt ihop och såklart fixades de ett av sina berömda kalas för vännerna. Denna gång var det dock inte i Marocko de höll fest, utan på Boule bar i centrala Malmö. Men det nordafrikanska fanns även med genom att vännerna uppmanades komma i Fez och de själva festade i tillika fjäderprydd huvudbonad!
Under kvällens fest ledde toastmaster Inger Lindstedt bland andra riksdagsledamoten Olof Lavesson (m), Gert Thornberg, Marianne Mörck, illusionisten Carlo Tornedo, Nancy Fadel, inredare som synts i TV-serien Skånefruar och regissören Richard Hobert, för att bara plocka några av alla russinen ur gästlistan.
Efter en rubinmiddag med bland annat pocherad marulk och en imponerande tårta var det dans till Roger Berg Band. Nu väntar gästerna bara på det kommande kalasen; på tur står Safir- (45 år) och efterföljande Guldbröllop.