Han berättar hur hans lagkamrater stöttat honom och att laget bundits samman av hans öppenhet.
– Det har varit bättre än jag hoppats på. Det har fått mig att komma så många människor närmare.

Jake Daniels berättar också att väldigt många hört av sig sedan han blev den första English Fotboll League-spelaren att komma ut sedan Justin Fashnu gjorde samma sak i början av 90-talet (!).
Men allt har inte varit positivt. I intervjun med Sky Sports är även Daniels agent med. Han tog över spelarens Insta de första två-tre veckorna och berättar om flera nedsättande och eleka kommentarer i flödet.
– Du ser 10 00 positiva kommentarer, men det är den elaka kommentaren som stannar kvar, berättar Daniels men tillägger att han idag inte bryr sig. Han säger att han får spela fotboll och kunnat komma ut, vilket han velat göra hela sitt liv.
Spelare, föräldrar, barn och andra vuxna har hört av sig och tackat för att han vågat ta steget ut, och visst känner han sig som förebild.
– Det är ett fint att kunna hjälpa andra. Jag känner att vi går framåt, bollen är nu i rullning. Jag är hoppfull att vi inom kort har en öppen spelare i en högre division som vågar komma ut.

Jake Daniels gästade nyligen även Rylan Clarks podd How To Be a Man där han berättade att han idag är tillsammans med Mark, 46, som DM:ade honom på Insta efter att han kommit ut.
– Jag skulle precis kliva på tåget och kollade in meddelandeförfrågningarna då jag såg att han skrivit och gratulerat mig. Efter en snabb koll på hans Inta kände jag ”Alright”. Paret började sen chatta och köra FaceTime och idag kallar Daniels Mark sin ”soulmate”.