Brittiska gaytidningen Attitude frontar amerikanska atleten och olympiske skidesset Gus Kenworthy på senaste utgåvan. Detta med anledning av hans medverkan i musikvideon till Karin Anns låt A Stranger With My Face.
I tidningen berättar den 31-årige före detta freestyleåkaren, som föddes i Storbritannien, om sina tankar om att ses som sexsymbol.
– Jag bryr mig inte om att ses som sexig. Jag är smickrad och okej med det. Jag är en väldigt, väldigt sexuell person och väldigt öppen med det.

Den 178 centimeter långe sportstjärnan berättar också att han har ett snedvriden syn på sin kropp.
– Jag anser inte att jag har den perfekta kroppen. Jag har absolut kroppsdysmofofobi på samma sätt som alla andra gays har.

Gus Kenworthy berättar att han tvekar att lägga ut saker på Instagram på grund av detta och att tankarna kring kroppen pendlar mellan positivitet och negativitet.

Kenworthy kom ut 2015 och under OS 2018 i Pyeongchang fick han mycket uppmärksamhet då han och dåvarande pojkvännen Matthew Wilkas kysstes framför live-kamerorna inför miljontals tv-tittare världen över. Han har också medverkat i bland annat American Horror Story-serien, där han spelade straighte Chet, och i långfilmen 80 for Brady.