Här följer lite ur innehållet i QX mars som kommer ut idag:

Träna med Sandro
Du har sett honom som dansare i Eurovision Song Contest, i After Dark och i Jonas Gardells senaste show. Och så var han trumpetare i Lena Ph’s uppträdande på QX-galan i år. Men till vardags jobbar Sandro Skagerberg som personlig tränare, så vi tog ett snack med honom och pratade om biceps, magrutor och utseendefixering.

QX träningsresa till Portugal
I april fixar QX en träningsresa till Portugal för hbtq:are. Här får du svar på dina tio viktigaste frågor!

”Jag har längtat efter en ny typ av mötesplats för hbtq-personer”
QX chefredaktör Anders Öhrman är den drivande kraften bakom QX första träningsresa till soliga Portugal i april. Själv tränar han nästan varje dag och har tävlat i tennis sen han var liten grabb. En perfekt person att åka på träningsresa med helt enkelt. Jag har luskat i varför han ville arrangera det här och vad han själv ska bidra med under veckan.

Thea & Andrianna hakar på till Portugal
Thea och Andrianna är två av instruktörerna som följer med på QX träningsresa till Portugal den 18-25 april. ”Det bästa är att du helt själv väljer vad du vill träna, hur mycket och när. Man kommer varandra nära och många förblir vänner för livet. Kombinerat med sol och god mat brukar det bli en magisk upplevelse”, säger Thea.

QX Gaygala 2020
Petra Mede ledde den 22:a upplagan av QX Gaygala som gick av stapeln på Cirkus i Stockholm måndag den 3 februari.Läs om galan, se bilderna från scenen och från röda mattan.

Rainbow Muslims
Sara är muslim och lesbisk. En kombination man inte hör ofta, i alla fall öppet. Hon driver Instagramkontot Rainbow Muslims där hon ger andra muslimer som tillhör regnbågscommunityt en plattform att dela med sig av sina tankar och erfarenheter.

”Alltid Amber” – om queera ungdomars relationer och identitetssökande
Den 2 mars öppnar filmen ”Alltid Amber” Tempo Dokumentärfestival i Stockholm, och nyligen hade den världspremiär under Berlins Internationella Filmfestival. Dokumentären, av Lia Hietala och Hannah Reinikainen, följer icke-binära Amber under utredning inom transvården vars liv blir turbulent när vänskapen med bästa vännen Sebastian brakar ihop.

Take a chance on Chance
Minns ni killen som spelade ”Paparazzi” på piano inför hela skolan? Klippet blev en viral succé och har setts av miljoner. Men det var då. Idag är Greyson Chance, som han heter, 22 år och på turné. QX tog ett snack med honom.

Dessutom:
Robin Delselius kafé är bäst i stan, Rickard Söderberg om livsförändringen, Ken Olausson är gästkrönikör och tycker att årets upplaga av Melodifestivalen lider av teflon-sjukan, Aftonbladets Mello-reporter Tobbe Ek väljer sina favoriter bland högt och lågt.