I programmet Kär och Galen som sänds senare i höst kommer ett av de par som tävlar om en stor bröllopsfest att vara Daniel Larsson (32) och Andreas Christensson (30).
Nu till helgen blir det TV-inspelning och vinner de får de en stor fest som pris. Men vi som kommer följa detta bakom TV-apparterna får inte veta hur det gått förrän programmet väl sänds.
QX fick dock ställa några frågor till Daniel Larsson inför lördagens inspelning.
– Varför ställer ni upp i programmet?
– Jag valde att fria till Andreas genom TV eftersom jag verkligen vill stå upp för honom och vår kärlek till varandra inför hela svenska folket. Vi har gått igenom mycket minnen tillsammans, både negativt och positivt.

– Hur gick det till när ni kom med i programmet?
– Jag anmälde mig till Kanal 5 och skrev lite om mig och Andreas samt skickade med bild på oss. Sedan blev jag kontaktad. Sedan friade jag till Andreas under Stockholm Pride då han arbetade i paraden. ”Vill du gifta dig med mig?” och visade fram en ring och gav honom en massa rosor. Alexander Erwik agerade som att det skulle vara ett bröllopsspecial för Finest För att lura Andreas.

– Hur träffades ni?
– Vi träffades för ca 10-11 år sedan, då bodde jag i Uppsala och han i Köping. Vi träffades faktiskt genom en gammal dejt till mig. Första dejten blev i form av en misslyckad tacomiddag, jag hade glömt köpa in tacokrydda så det blev currytaco istället. Men dejten blev lyckad i alla fall!

– Vart går bröllopsresan?
Vi har ännu inte riktigt bestämt, men vi är överens att den ska vara till något riktigt varmt och härligt land.

– Bra råd för de som vill få kärleken att hålla!
– Mitt råd är att ha en god kommunikation med varandra, försöka förstå varandra i olika situationer som kan uppstå och att man vågar vara sårbar och våga kompromissa och ge varandra kärlek.

Daniel Larsson är inte bara upptagen med bröllopsbestyr och TV-inspelningar. Han är dessutom en av de drivande bakom kryssningen Gayight on Galaxy och Club KAK. Kryssningsbiljetterna ser ut att gå åt som smör i solsken och rederiet har utökat antalet hytter för att få plats med alla gayiga båtresenärer.
Så vem vet – kanske Daniel och Andreas kommer förlägga sin bröllopsresa till Ålands hav? Det vill säga om Andreas, som jobbar på restaurang i Stockholm får semester 10-11 november.