En färsk undersökning visar att vi rakar kroppen för att känna oss snyggare, fräschare och renare – eller för att visa upp en tatuering. De vanligaste kroppsdelarna som får sig en omgång med rakhyveln är intimområdet, armhålorna och överkroppen.

Men det kan vara svårt att få till själva rakningen. Många rakar i duschen med en hyvel och närmaste duschtvål, något som kan göra huden irriterad och ge fula röda prickar. Och på det problemet har det inte funnits någon bra lösning – tills nu. Nu kommer NIVEA MEN med en hel serie produkter, speciellt anpassade för kroppsrakning.

Glöm röda prickar

I serien ingår tre produkter. Body Shaving Stick stryks direkt på huden och är genomskinlig, så att du lätt ser var du rakat. Body Shaving Gel är ett alternativ till sticket, med en krämig formula som skyddar huden under rakning. Efteråt använder du After Shave Lotion för att återfukta och vårda huden.

Raka smart i duschen

Vill du ha en slät bringa eller bara ansa lite? Följ dessa steg för ett grymt resultat!

  1. Smörj in området du vill raka med NIVEA MEN Body Shaving Stick eller Gel.
  2. Använd en rakhyvel med flera blad. Raka medhårs.
  3. Skölj bort återstående formula med vatten.
  4. Badda dig torr med en handduk.
  5. Återfukta med NIVEA MEN Body Shaving After Shave Lotion.

Besök niveamen.se för mer info. Produkterna finns nu att köpa i dagligvaruhandeln.

*Undersökningen om kroppsrakning gjordes av NIVEA MEN under 2015. Sammanlagt 581 intervjuer via Internet genomfördes i Danmark och Sverige med män över 18 år.