.
Lill-lördag denna vecka bjuder på ett ovanligt brett utbud på gayscenen. I Malmö har Cabaret Moulin säsongsavslutning och utlovar ”extra allt”. Ta er till A2 ikväll och upplev för sista gången denna vår Skånes garanterat bästa drag-klubb.



I Stockholm har Jan och Daniels klubb Wednesday premiär på sköna krogen Mommas runt hörnet från Nytorget. Bar DJ, extra bar pris på deras (supergoda) mat och så mingel i baren såklart.
Vill du kombinera med en loungeig känsla så börjar du kvällen hos Judy’s där föreställningen Sean_Magnus älskar man spelas onsdag och torsdag kväll.



I Gamla stan är det cocktaillounge på Torget med scenframträdande av Romance med Martin Fina kända från schlagerfeber som ser till att kärleken känns i luften. På Club K upplyses det i deras klubb på Qruiser om att det verkar vara ovanligt många gäster som fyller år ikväll, vilket garanterat påverkar partystämningen.




Som vi tidigare tipsat om så har Gretas i Göteborg premiär för en ny satsning på killar. Klubben James Dean är öppen endast för medlemmar och medlemskap kan köpas i entrén. Alternativ denna kväll för kvinnor såväl som barhoppare och killar som inte bara gillar att florera sig med killar är BeeBar och Gossips LillLördag!