Med en underton av homoerotik har kärleken till män aldrig uttryckts tydligare än i den årliga Gods of Football-kalendern där några av Australiens absolut hetaste och hunkigaste rugbyspelare poserar nakna i exotiska miljöer. Men nu, när upphovsmakarna släpper en bakom-scenerna DVD, överträffar de sin egen sexighet och når oanade höjder då vi får följa med på äventyret då rugbykillarna genomgår förvandlingen från idrottsatleter till kalendermodeller.

Daniel Conn

Den provocerande nakna DVD:n blev något av en sensation när den släpptes i Australien på grund av sin vågade och sexuella ton. Därför har man nu bestämt sig för att släppa den till resten av världen, så att fler ska få kunna ta del av, och njuta dessa gladiatorers skönhet. I den intima dokumentären får tittarna följa med rugbyspelarna till några av Australiens vackraste platser och landmärken för fotograferingen, och får följa dem från sminkningen till den faktiska plåtningen. I den unika DVD:n får tittaren också möta rugbyatleterna på ett sätt som aldrig förr, då de i intervjuer berättar om utmaningen att fotograferas helt nakna.

Michael Osborne

DVD:n är vackert fotograferad, med ett naturskönt Australien som fond, och porträtterar sportsgladiatorerna med en estetik som drar tankarna till de vackra antika olympiska marmorstatyetterna i Grekland, så som diskuskastaren och brottningsmatchen.

En del av pengarna från försäljningen av Gods of Football kalendern och DVD:n och går till the McGrath Foundation som jobbar i kampen mot bröstcancer.

DVD:n finns att köpa från Gods of Footballs officiella hemsida och går att beställa till Europa och Sverige för en extra kostnad. Från hemsidan kan man också beställa de berömda kalendrarna: godsoffootball.com

Brett Kelly
Nick Youngquest