På Prides fredag, den 31:a juli, anordnar vinnaren av ”årets blogg” på QX-Gaygala, Per-Robin Gustafsson, en glittrig studio-54-fest på Blue Moon Bar i Stockholm. Gästerna utlovas lättklädda gogo-dansare, kändisar, discomusik, och gala, glitter och glamour! Och de första gästerna bjuds dessutom på ett glas rosé.

Vad utlovas på den glittriga festen och varför valde ni ett studio 54-tema?
– Blue Moon Bar hade en fest med studio-54-temat förra året och ville anordna en i år igen. Förra året var det en annan frontfigur, men nu är jag det nya! Haha! Alla som har sett filmen Studio-54 med Mike Myers vet också att det fanns nakna män där, och det kommer det att göra även på fredag kväll. Dessutom kommer det att spelas discomusik, schlager och hits.
Min funktion på festen är att mingla omkring ha hand om vip-området och där kommer det att vara gala, det kan jag lova! Så det är bra om folk håller sig väl med mig! Haha! Massa kändisar kommer att närvara och jag kommer också att ha med mig Sibel Redzep som min side-kick.

Hur ser ni helst att man ska vara klädd? Någon speciell look som lönar sig mer än andra
– Jag och Sibel kommer att gå ”all-in” på studio-54-temat! Folk får både gärna klä upp sig och klä av sig, och lite glitter har aldrig skadat! Men alla kommer in oavsett klädsel.

Varför tror du att studio 54 är ett sånt välanvänt tema? Vad symboliserar den legendariska klubben för dig?
– Mycket extrema personer syntes där, och gay-världen fullkomligen kryllar av extrema personer. Och disco musiken känns väldigt glittrig och gay, så det passar utmärkt! Dessutom fick värden på studio-54, Steve Rubel, ligga med de vältränade killarna i de små shortsen, och på fredag är det jag som är värd och jag säger inte mer än så…

Festen pågår mellan kl:22-03 på fredagen den 31:a juli på Blue Moon Bar, som har sina nya lokaler på Birger Jarlsgatan 29 i Stockholm.