Under torsdagen var det Mr Gay Swim Suit-tävling bakom lykta dörrar i Oslo. För att inte genera grabbarna för mycket hölls tävlingen på BarTini enbart för press och VIP-gäster.
Alla de 22 deltagande killarna gjorde ett toppenjobb berättas på Mr Gay Europes hemsida. Men det var tre som stack ut så där lite extra.
24-åriga Antony Cortinovis från Italien, 24-åriga David Baramija från Ryssland och 26-åriga Sergio Lara från Spanien fick juryn att gå lite extra i spinn.
Tyvärr, tyvärr så måste vi dock meddela att Sverige inte är helt representerat detta år. 2008 års Mr Gay Sweden Mirza Muhic fick i sista stund förhinder.
Dock kan vi glädja oss åt att i till del vara representerade via Mr Gay Øresund, 20-årige Mitchel Nebelong-Ibsen från Danmark och såklart via vår egen Walter Heidkampf som sticker ut lite extra som 49-årig Mr Gay Norway. Vi knusslar inte utan snikar på där vi får chans helt enkelt!
På lördag får vi veta om de skandinaviska färgerna fortfarande är heta när det gäller vem som är mest gay i hela Europa!

Och ett gäng till i badkläder