Om überhunkiga australiensiske rugbyspelaren Nick Youngquest är smygbög eller inte står fortfarande som ett frågetecken över alla de gayflörtande utvik han gjort den senaste tiden, vid sidan av sin karriär som elitrugbyspelare för Brittiska laget Gateshead Thunder. Nu senast har han valt att åter vika ut sig skyld av nästan ingenting alls, och denna gång i ett tiosidigt uppslag i engelska Attitude Magazines nya nummer ”The Sex Issue”. Och som vanligt lämnar superhunken inte mycket åt fantasin då han poserar i allt ifrån mycket små badbyxor och jockstraps till ingenting alls.

Nick Youngquest blev något av en gayidol efter att han vek ut sig för australiensiska välgörenhetskalendern Gods of Football, och har sedan dess poserat i flertalet gaytidningar och modemagasin. Mest omtalad blev dock en vågad bild i franska Têtu Magazine där han lät konturerna av sin penis bli helt synliga genom en mycket tunn tröja. Sedan dess är han en bögfavorit bland många tidningar och bloggar och han ställer ofta upp på lättklädda bildreportage. Hans popularitet bland bögarna har dessutom gett honom ett modellkontrakt med Los Angeles-baserade Nous Models.

Mest imponerande med snygge Youngquest, och det som genererat mest snack efter de sexiga bilderna, är hans ståtliga och gudalika kropp. En kropp som helt kommer till sin rätt i de många lättklädda utviken. Och som extra kuriosa, och för den som studerat hans kropp i detalj, kan nämnas att man i en tatuering på hans bröst kan urskilja de svenska orden ”älska” och ”ärlighet”. Vilken koppling han har till Sverige framgår dock varken av tatueringen eller den följande intervjun i Attitude.

Attitudes ”The Sex Issue” finns ute i Sverige nu, och innehåller förutom uppslagen med Younngquest även en intervju med populära porrstjärnan Matt Huges och ett modereportage fotat av Cameron McNee, också uppföljt av ett stycke videokonst där sex möter mode skapat av Oliver Warren.

Attitude säljs i välsorterade tidningsaffärer i Norden.

Se Attitudes Sex Issue-video av Oliver Warren här: