– Tanken med Cava goes gay är att skapa ett avslappnat ställe. Folk i den här stan kan vara lite i garderoben ibland och mån om sina hemligheter, berättar Björn Skogsberg.
Till en början blir det en klubbkväll i månaden för att se vilket intresse det finns. På premiären kommer namnkunnige Markus Gisslén som varit en av de drivande bakom QX gaygale-belönade Göteborgsklubben Gossip.

– Han fick nys om att vi höll på och startade, och hörde av sig för att han ville spela. Jag sa, visst! Nästa månad kommer Peter Siepen hit, berättar Björn Skogsberg.

Det var i somras som idéerna om gaykvällar på Cava började ta form, men det krävdes lite tjat på de som äger företaget som bland annat driver klubben. Att det är Björn som tagit initiativet beror på att hans pojkvän jobbar på en av de andra krogarna och på den vägen är det.

– Vi har haft lite smygpremiär innan, och då kom det massvis med vänner till hbt och det gör ju att det blir en bra stämning. Det här ska bli en kul kväll och jag hoppas det kommer så mycket folk som möjligt och att alla ska känna sig hemma!