Lili & Susies hits får nytt liv i gayfilm

”Between Love & Goodbye” är ett relationsdrama om två killar, en fransk och en amerikansk, och deras förhallande från första förälskelsen till det bittra slutet. Den amerikanske killen, Kyle, startar i filmen bandet The Inertia Kiss tillsammans med sin transsyster April, och en del av storyn berättas med hjälp av de musikaliska numren som framförs.
– Och eftersom jag är ”stuck in the 80:s/early 90:s” så gjorde jag nyinspelningar av bland annat av två Lili & Susie-låtar. Boyfriend är i filmen ar en vacker ballad som Kyle sjunger till Marcel, och What’s the Color of Love valde jag eftersom jag behövde en väldigt glad låt när allt är på topp. Det ar en väldigt kul version tycker jag själv. Man blir glad nar man hör den.
Det är skådespelarna i filmen som sjunger själva och nyligen la Casper ut en musikvideo från filmen. Simon Miller, som spelar Kyle är just nu aktuell i Kanal 5 och Gossip Girl där han spelar en stökig filmstjärna som har en romans med Serena.

Between Love & Goodbye finns nu på DVD i USA och släpps snart i Tyskland, Frankrike och Storbritannien. Den finns också att importera HÄR.

Casper Andreas jobbar med sin fjärde film