Fredrik Eklund har gjort sig ett namn som stjärnmäklare på Manhattan där han har bott och arbetat de senaste sju åren, men i fortsättningen kommer Fredrik att dela sin tid mellan NYC och Stockholm. I New York som vd och mäklare för Core Group, i Stockholm som grundare och styrelseordförande för egna mäkleriet Eklund Stockholm New York.

Ikväll är Fredrik i Stockholm och bjuder in till fest på Scandic Malmen. Adressen är Götgatan 49-51 och gäster är välkomna från kl 21 och fram till midnatt. Det är inte ett slutet sällskap utan festen är öppen för alla och gästerna kommer att blandas med Malmens egna gäster.

Värdinna är QX:s Magda Gad som hälsar alla välkomna till cocktailbaren. Där finns en barmeny för de som vill äta. Efter kl 22 fortsätter festen inne i Atriumet där det finns ytterligare en av tre barer. Lite senare kan gästerna fortsätta in i Lilla hotellbaren där Heineken har Green Room Event. Det finns två dj:s på plats och det kommer bli väldigt mycket folk med flera festarrangemang samtidigt.

– Det hela blir nog lite kaos, men kul! säger Fredrik.

Vid midnatt fortsätter festen på Operaterassen, där Navid Kabiri hälsar välkomna till premiären av Tivoli.

Läs mer: Tidigare intervju med Fredrik