– Tio år av Drag – berätta hur helsingborgarna tagit emot er under åren?
– Vi har lyckats bli profeter i våran egen hemstad och det känns fantastiskt! Men vi har fått jobba hårt på det i många år och våra krogshower i december på The Tivoli har varit utsålda i 10år!
Det har blivit fler och fler föreställningar och i år gör vi 17 st. Helsingborgarna älskar dragshow!

– Vilka är ni i gruppen – 21 – 43 år, det är ett stort spann av erfarenheter!
– Jag firar själv 20 år som dragartist ( 89-09 ) Dom första 6 åren gick vi under namnen Fashion Pack, City Cats och Stars of Betlehem. Sedan blev det Champagne Safari. Årets uppsättning består förutom mig själv av Daniel Mattila, Raffe Bergwall, John Ebbesson, Per Eisenhardt, Mats Abramsson, Daniel Billqvist, Robert Larsson och Stefan Dahl.

Get the party started! Vad får vi se i jubileums-showen?
– Godbitar vi gjort på The Tivoli under 99-09. Det var inte lätt att välja ibland dessa pärlor..….showen är 55min x 55min. Några nya shownummer har vi med bland annat Caroline Gynning, Anna Anka, Alexander ”Rumpnisse” Ryback, Caroline Af Ugglas och Malena E.

– Resten av Sverige – får vi se er?
– Vi har showat mycket på RFSL i bland annat Halmstad, Malmö, Piteå, Kristianstad. Där har vi till exempel gjort Säkrare Sex Show, Folkparksshow, Julshow, men det senare dock ej de senaste 10 åren. Sedan har vi kört vår Schlagershow på nattklubbar och företagsfester land och rike runt… Men vår dröm var att få göra en större krogshow med ätande publik och bargäster, och nu har det gått 10år… helt otroligt!

– Hur ser de kommande tio åren ut?
– Vi tar ett år i taget…så vi har planer för år 2010 och sedan strävar vi efter att få vara dom första att göra dragshow på månen, avslutar Jerker Flink med ett leende.