Efter föreställningen passade de båda att slinka in backstage för att hälsa på ensemblen.

– Det var jättekul! Han var visst ett After Dark fan, han hade följt dom sedan länge. Hans mamma var med och hon såg deras första shower på gamla Dambergs på tidigt 80-tal! Roligt att han kände till namnen på en av tvillingarna Kent Berglind och Conny Berglind, och han även visste om att Nils-Albert Eriksson varit med sedan stenåldern, berättar Lars Åke ”Babsan” Wilhelmsson.

Vad tyckte Fredrik Reinfeldt om showen?
– Han och Filippa älskade den. Dom sjöng med i Babsans allsång och i finalen klappade dom takten till La Dolce vita.
I föreställningen så pratar Christer Lindarw om att han längtar efter att Sverige ska utvecklas till ett land där även Fredrik Reinfeldt kan gå i kjol om han vill, vad tyckte han om den berättelsen?
– Han tyckte att Christers historia om se statsministern i kjol var ett snällt skämt, i jämförelse med dom många mördande skämten om honom som han annars är van vid. Dom fick sitta lugnt ifred, och bara njuta och skratta hela kvällen.

Vilken person tror du att statsministern skulle göra bra i drag?
– Han och söta Filippa ville gärna prova Babsan-peruken när dom kom backstage, men den var så svettig att dom slapp! Eventuellt får Christer sy en snygg klänning till Filippa när det blir prinsessbröllop. Roligt var också att både Christer och jag stod helt nakna under sminkrockarna. Vi skulle ha räknat till tre och slitit upp dom och blottat oss! Snacka om vilken bild det hade blivit, haha!

QX GayMap: After Dark- turné