Kändis-oraklet och den vana provokatören Perez Hilton släpper ett nytt skvallerpekoral lagom till julhandeln. I den nya boken Perez Hiltons True Bloggywood Stories: The Glamorous Life of Beating, Cheating, and Overdosing lovar han att berätta allt om kändisarnas hemligheter, skandaler och lagöverträdelser.

I boken sammanfattas skvalleråret 2009 och behandlar alla stora snaskigheter som omringar Hollywoods kändis-, och ökändis-elit. Händelser som behandlas i detalj i nya boken är bland annat den Oscarvinnande manusförfattaren Dustin Lance Blacks hemma-bögporr-härva som QX skrev om tidigare i år, till Black Eyed Peas sångaren Will.I.Ams attack och misshandel av Perez Hilton själv. Och självklart tar han också upp alla kända och okända detaljer kring Michael Jacksons död.

Boken är skriven av Perez Hilton och Jared Shapiro och finns att beställa på Akademibokhandeln, Bokus.com och Adlibris.com från och med december, och är en perfekt julklapp för den som gillar Los Angeles-nostalgi, Hollywoodglamour och kändisskvaller.

Oscarvinnares hemmabögporr publicerad på nätet!