Häromveckan besökte popstjärnan Lady Gaga Ali Forney Center i Harlem New York. Där samlas hemlösa hbtq-ungdomar för att få stöd och hjälp att klara sig när deras familjer övergett dem. Lady Gaga hade med sig presenter och tog sig tid att prata och krama unga homo, bi, trans och queerpersoner på centret. Hon satt i en cirkel med ungdomarna och sjöng och berättade också för första gången att hon lider av posttraumatisk stress, och att hon hittat lugn i att meditera.

– Jag är här för att jag vill vara här. Och jag är här för att jag vill påverka andra människor i världen som ser detta och påminner dem om att om man är god så gör man inte bara personen man möter gott, utan även sig själv, sa stjärnan.

Lady Gagas besök på Ali Forney Center är en del av morgontalkshowen Todays kampanj #ShareKindness där människor uppmanas att sprida värme och goda gärningar. Lady Gaga var märkbart rörd av besöket och twittrade: “… tack för att ni delar med er av era berättelser, trauman och era sorger. Er godhet smittar av sig.”