Fram till dessa kan ni ta del av innehållet i 2017 års första QX!

Danny är Snacket på stan
Efter succén med Så mycket bättre-tolkningarna intar Danny Saucedo Hamburger Börs med en helt egen show. QX Ronny Larsson träffade honom inför premiären. Det blev ett prat om karriärstoppar, personliga dalar och ett och annat bögrykte.

Nominerade till Gaygalan 2017!
Vilka har chans att bli Årets Homo? Vilka är Årets Trans-nominerade? Vem är Årets mest nominerade? 17 kategorier har nu fått sina kandidater!

Hedvig kan bli Årets Homo
Hedvig Lindahl
är inte bara en av världens bästa fotbollsmålvakter, nybliven OS-hjälte och stundande tvåbarnsmamma. Hon är också en av Sveriges coolaste flator. QX har pratat med fotbollsstjärnan om OS-silvret, att komma ut i rampljuset och nomineringen till Årets Homo/bi.

Fab Freddie är favoriten
Fab Freddie är anledningen till att föräldrar just nu sitter lika klistrade som deras kids vid Barnkanalens Morgonshowen. Freddie Svensson, eller Fab Freddie som de flesta känner honom, får med sitt smittande skratt, härliga personlighet och en stor glittrande garderob vilken surmule som helst att dra på mungiporna.

Hedvig kan bli Årets Homo
Hedvig Lindahl är inte bara en av världens bästa fotbollsmålvakter, nybliven OS-hjälte och stundande tvåbarnsmamma. Hon är också en av Sveriges coolaste flator. QX har pratat med fotbollsstjärnan om OS-silvret, att komma ut i rampljuset och nomineringen till Årets Homo/bi.

Heidi är Ingens dotter
”Jag är helt rotlös idag, men mitt liv är inget mörker. Min historia är ljus och jag har alltid älskat livet även om livet har gjort det svårt för mig.”

Fyra vänner & ett gym
Fyra bästa vänner slog sin kompetens och sitt kunnande ihop och öppnade gymmet W8. Så kan man sammanfatta W8:s framgångssaga.

Dessutom delas det ut en femma i filmbetyg,  vi har träffat REM-sångaren Michael Stipe, och så har vi träffat artisten Wrabel vars låt 11 blocks handlar om hans ex-kille.