Mer info om varje ställe hittar ni om ni klickar på de underliggande gaymap-länkarna.

Secret Garden 24 25 26
Dj Leo B spelar hits och sprider härlig stämning på gaygalanominerade Secret Garden 23-03 hela julhelgen. Öppet är det som vanligt 12-03  julafton, juldagen och annandagen.

SLM Stockholm 24 25 26
Wollmar Yxkullsgatans fetischparadis kör utan dresscode och öppet på julafton 19-02. På juldagen är det öppet för killar och icke-medlemmar är välkomna. Entrén är 50 kr för medlemmar och 100 för icke-medlemmar. Och det är bara cash i baren! Och vad sägs om att fira Annandagen med lite naket. Det är nämligen temat på SLM den kvällen då dörrarna är öppna 18-20 men festen pågår längre än så bakom de stängda dörrarna… Man måste dock ha medlemskap för att delta.

King Kong 25
Lördagsfavoriten blir nu söndagsfavvo och kör extraöppet på juldagen med Alex Duwall och Makkan i dj-båsen. Öppet juldagen 23-03.

Patricia 25
Jamenvisst! En så kallad supersöndag infinner sig på juldagen och det blir klassiskt röj på partybåten vid Söder Mälarstrand. Öppet juldagen 18-05!

X-MAS by MONDAY BAR & TECHNOSTATE 25
Julfest på juldagen med Technostate & Monday Bar på Slakthuset. Trance, psy, prog, techno, house, hairstyle och mycket annat. DJ:s är bland annat Tempo Giusti, Dark Soho och No Comment. 22-03 på Slakthuset.

Tank 25
Kungsgatan-klubben Tank har stängt på Julafton, men Imaa Queen med personal kompenserar bortfallet av nattöppet med att ha klubb på söndag istället. Öppet juldagen 23-05!

Göteborg

Christmas Ding Dong @Bee 25
Juldagen på Bee betyder att DJ Micro har packat säcken full av danskarameller att skaka julskinkan till. Och i baren syns Patric, Kristina & Emma och det är fri entré!

Gretas 25
Göteborgs äldsta och mest livfulla dam håller såklart öppet under juldagen i år. SÖNDAG 25E Mia kör på Golv 1 och Oscar D´Vine på andra golvet. Öppet 22-05.

Malmö

WONK 25
Malmös bästa gayklubb flyttar till Prins Bernhard på Skeppsbron 4 för att fira in juldagen med Földes, Elecktra och Snygg-Robin som värd. 23-04.

SLM Malmö: Julknull 25
Staken är framme och kulorna är redo att poleras när endast män är välkomna. Observera att entrén är öppen mellan 20.00 och midnatt. Ingen klädkod den här kvällen.

Unique julfest 25
Stor Juldagsfest på Deep med Unique, Klubb Neon & 90’s! DJ’s: M&M Karaoke: Belinda Värdinna: Vanessa Goodnight. 23.55 – 05.00