Nu lägger vi det här året bakom oss och säger välkommen 2017, men först är det dags för en sista fest.

Malmö

I somras slog klubb Unique upp dörrarna i Malmö. Sedan dess har de bjudit på old school-gayklubb varje fredag på Deep.

Nu bjuder de in till sitt första nyårsfirande med temat Masquerade Ball. Musiken blir som alltid på Unique en bögig blandning med The Mum´s, Klubb Neon och 90´s DJ´s. Festen börjar vid tolvslaget och fortsätter ända till 05.00.

Inträdet går loss för 150 kronor i dörren och 100 kronor för de som attendar evenemanget på Facebook.

 

Bee Bar Malmö bjuder in till en nyårssupé. Här gäller endast förköp, biljetterna inhandlar ni på restaurangen.

 

SLM Malmö håller öppet från 22-02 med en nyårsfest för alla män.

 

Wonk öppnade för första gången på just nyårsafton för 15 år sedan. Det ska såklart firas med en redig nyårsfest med Duo-Raw i spetsen. Dörrarna öppnar vid tolvslaget med fest fram till 04.00. Förköp finns tillgänglig online för 150 kronor men går också att köpa i dörren.

 

Sist men inte minst kan man fira in det nya året med RFSL i Malmö. Samling vid klockan 19.00 vid RFSLs lokaler på Stora Nygatan. Här utlovas det dans, musik, livlig konversation och fyrverkerier.

 

Göteborg

Alla göteborgare får välja på två storslagna nyårsfester.

Bee Bar slår upp dörrarna klockan 22.30 med fri entré. De utlovar ett bubblande och blingande nyårsparty med fest hela natten. Dee Jay Bitter kommer spela alla låtar vi minns från året som gått. Här finns även möjligheten att avnjuta en 5-rätters nyårssupé från klockan 20.00 med förköpsbiljetter.

 

Gretas blir det fullt fokus på fest från 22.00-05.00. Musiken står Mia och Wookie för.

 

Stockholm

Förra året firade 1800 gäster in det nya året på Cleans nyårsparty på Operaterrassen. I år bjuder Clean Group in till en favorit i repris.

Dörrarna slår upp klockan 23.00 och stänger inte igen förens 05.00. Musiken levereras av Gretchen, Anton Palm, DJ Pamela och DJ Fride. Förköpsbiljetter säljs på Torget för 200 kronor men går även att få tag på i dörren.

 

Vid Mariatorget håller King Kong igång partyt från 23.00 till 03.00. DJ Bernhard och DJ Alex Duwall står för en musiken. Inträdet ligger 140 kronor inklusive garderob.

 

För er som vill fira ett kinky new year är det SLM Stockholm som gäller. Kvällen till ära lättar de på sina klädkod krav för att ni smidigare ska kunna ansluta till festen. Dörrarna öppnar klockan 22.00 och smäller igen 03.00.

 

Secret Garden har alltid öppet till 03.00 och nyårsafton är inte något undantag. DJ Leo B snurrar plattor in i det nya året. Här utlovas det väl kylt bubbel och villkorslös kärlek. För de hungriga går det också att förboka en nyårssupé.

 

Fräulein Frauke Presents The Roaring Masquerade – New Years Eve Ball för femte året i rad på Nalen. Här är det ett fullspäckat partyschema med scenshower från några av Europas främsta burlesque artister, sing-a-long, stumfilmsvisning och live-musik. Förköpsbiljetter finns att köpa för 380 kronor och så långt det räcker i dörren för 450 kronor.

Tank har nyårsfest med extra allt utlovar Imaa Queen som också är nattens värdinna. Öppet 23-05 och 140 kr i intrång. VIP-bord finns att boka, via klubbens FB-sida.